no_comment
Aktif Üye
hiç msı almayı düşünmedin mi kardeşim bence msı al pişman olmazsın
0nursah' Alıntı:kasası çatlamış iki asus biliyorum sayın hocamilk3r' Alıntı:Asus un laptopları çok sağlam yaptıklarını
:+1:ercool' Alıntı:hocam asus ile toshiba yı karşılaştırmak reno ile audiyi karşılaştırmak gibi. tabi ki tartışmasız toshiba.
Niyazi SARAL' Alıntı:Bu mesaja ve de "Asus" veya "Toshiba" diye cevap verenlere hakikaten şaşıyorum. 35 senedir bu işin içindeyim hadi sıradan insanları bırakın topluma lider olması gereken BT Öğretmenlerine bir şey öğretemedik yuh bizlere.. Yapmayın arkadaşlar bu kadar duyarsız olmayın.
Niyazi SARAL' Alıntı:Bu mesaja ve de "Asus" veya "Toshiba" diye cevap verenlere hakikaten şaşıyorum. 35 senedir bu işin içindeyim hadi sıradan insanları bırakın topluma lider olması gereken BT Öğretmenlerine bir şey öğretemedik yuh bizlere.. Yapmayın arkadaşlar bu kadar duyarsız olmayın.
lleoni510' Alıntı:Arkadaşlar 2. el notebook almaya karar verdim. Adobe ile uğraştığım ve biraz da oyunu sevdiğim için bütçeme göre Core 2 Duo olması ve ekran kartının en az 512 paylaşımsız olmasını tercih ediyorum. Biraz araştırdım birkaç marka öne çıkıyor. DELL, TOSHIBA, ASUS. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Elektronik biraz şans işidir, marka kötülemek de istemiyorum ama tecrübelerimizide paylaşmalıyız bence.
Acer bizzat kullandım. İki defa ekran kartı çipi yandı.
HP nin 2.el piyasası geniş ama bir iki arkadaşım aşırı ısınma problemi yaşadı.
LG nin netbook unu kullanıyorum, memnunum ama notebook olarak performansı nedir bilmiyorum.
Birde Packard Bell nasıldır? Kullanan arkadaş varmıdır?
Teşekkürler..
bilisimcih' Alıntı:0nursah' Alıntı:kasası çatlamış iki asus biliyorum sayın hocamilk3r' Alıntı:Asus un laptopları çok sağlam yaptıklarını
benim asusun da kasası çatladı, ekranla klavyenin olduğu kısımın birbirine bağlandığı yerden kırıldı, öle düşürme falanda yok, bi iki kere okula getirmişti, dolmuşta sallandığından olduğunu düşünürum, hiç te hoyrat kullanmamıştık, böle bi sorun olduğunu asusun burdan okudum, demekki sorun bende değil asustaymış