TTKB alanı ikiye ayırmış: “Bilişim Tek.” ile “Bilgisayar ve Ö.T.”

Kodla Büyü
Hocam bence Bilişim Mesleki Ortaokulları için bir hazırlık olabilir. Eğer açılırsa sadece meslek dersi öğretmenleri seçsin diye ayırdılar
Evet mesleki teknik okullara bilişim teknolojileri öğretmenleri, diğer okullara bilgisayar ve Öğretim teknolojileri öğretmenleri gibi.

Peki bir uzmanlık sorusu 🤪
Hem böte mezunu, hem bilg. Mühendisi nereye atanır?
Penaltılara kalır gibi duruyor 🤣
Aynı durumdayım şuan meslek lisesinde çalışıyorum. Dilekçe verip sisteme işletmeniz gerekiyor sonrasında meslek liseleri de sizin tercih ekranınızda görünüyor

• Beğen
Tepkiler: omd
Ekli dosyayı görüntüle 78784
BÖTE mezunuyum.Kendi okulumda norm var normalde 14 saat ders mevcut.
Dün bunu gördüm.mebbiste bilişim teknolojileri öğretmeni olarak gözüküyorum normalde atama alanım da 1119 diye hatırlıyorum şimdi böte 1120 diye gözüküyor resme göre bir karışıklık var bakalım ne olacak.
Hocam bunu sadece idareciler mi görebiliyor ben kendi durumumu nasıl görürüm.

Hocam bunu sadece idareciler mi görebiliyor ben kendi durumumu nasıl görürüm.

Evet, şuradan:

Bt.webp

BÖTE mezunu olarak; Bu tabloda çok fazla ortak dersimiz var TEF 'lerin hala ortaokul ve lisede derslere girebileceğini, atama konusunda sürekli sıkıntı çıktığı için bu yüzden numaralandırma yaptıklarını düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 78789

BÖTE mezunu olarak; Bu tabloda çok fazla ortak dersimiz var TEF 'lerin hala ortaokul ve lisede derslere girebileceğini, atama konusunda sürekli sıkıntı çıktığı için bu yüzden numaralandırma yaptıklarını düşünüyorum.

Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatında da ortak dersler çok ama atamada birbirlerinin yerine atanamıyor. Eskiden mümkünmüş ama önceki sayfalarda paylaştığım gibi 2005’ten sonra alan değişikliği (TDE olup ortaokulda çalışanlar için) yapılarak bu ortadan kaldırıldı:

IMG_1472.webp

Kontenjan modülü ilk açıldığında her öğretmene açıktı, şeffaflık açısından da doğru olan buydu. Sonra sadece idarecilere açtılar.

Ben ondan öncesini de hatırlıyorum. İl MEM (İstanbul) kendi sitesinden bütün okulları norm durumunu herkesin görebileceği şekilde paylaşıyordu. İl içi sıra tayinlerde oluşan sıralar açıkça paylaşılır, öğretmenler tayinlerini nereye çıkabileceğini önceden kestirebiliyordu. Bu yıl sıra tayin geri geliyor. Umarım şeffaflık da geri gelir…

BBNET
Geri