Anladım hocam o konuda tam bilgimiz yok henüz. Bakanlığın nasıl bir uygulama yapacağını göreceğiz bakalımHocam yanlış yazmisim. Tef liyim ve ortaokuldayim.bizler için nasıl görüntü var modulde. Onu sormak istedim
Anladım hocam o konuda tam bilgimiz yok henüz. Bakanlığın nasıl bir uygulama yapacağını göreceğiz bakalımHocam yanlış yazmisim. Tef liyim ve ortaokuldayim.bizler için nasıl görüntü var modulde. Onu sormak istedim
Evet mesleki teknik okullara bilişim teknolojileri öğretmenleri, diğer okullara bilgisayar ve Öğretim teknolojileri öğretmenleri gibi.Hocam bence Bilişim Mesleki Ortaokulları için bir hazırlık olabilir. Eğer açılırsa sadece meslek dersi öğretmenleri seçsin diye ayırdılar
Aynı durumdayım şuan meslek lisesinde çalışıyorum. Dilekçe verip sisteme işletmeniz gerekiyor sonrasında meslek liseleri de sizin tercih ekranınızda görünüyorPeki bir uzmanlık sorusu
Hem böte mezunu, hem bilg. Mühendisi nereye atanır?
Penaltılara kalır gibi duruyor![]()
Hocam bunu sadece idareciler mi görebiliyor ben kendi durumumu nasıl görürüm.Ekli dosyayı görüntüle 78784
BÖTE mezunuyum.Kendi okulumda norm var normalde 14 saat ders mevcut.
Dün bunu gördüm.mebbiste bilişim teknolojileri öğretmeni olarak gözüküyorum normalde atama alanım da 1119 diye hatırlıyorum şimdi böte 1120 diye gözüküyor resme göre bir karışıklık var bakalım ne olacak.
Hocam bunu sadece idareciler mi görebiliyor ben kendi durumumu nasıl görürüm.
Bu kontenjan listelerini idareciler mi görüyor şuan. Halk Eğitimle ilgili hangi branşa norm verilecek öğrenen varsa paylaşırsa sevinirim.
Evet hocam idareciler görüyor.Hocam bunu sadece idareciler mi görebiliyor ben kendi durumumu nasıl görürüm.
Ekli dosyayı görüntüle 78789
BÖTE mezunu olarak; Bu tabloda çok fazla ortak dersimiz var TEF 'lerin hala ortaokul ve lisede derslere girebileceğini, atama konusunda sürekli sıkıntı çıktığı için bu yüzden numaralandırma yaptıklarını düşünüyorum.
hangi okulları bitirdiniz hocam?Aynı durumdayım şuan meslek lisesinde çalışıyorum. Dilekçe verip sisteme işletmeniz gerekiyor sonrasında meslek liseleri de sizin tercih ekranınızda görünüyor
Kontenjan modülü ilk açıldığında her öğretmene açıktı, şeffaflık açısından da doğru olan buydu. Sonra sadece idarecilere açtılar.
En azından MEBBİSime bakayım atama kodu 1120 mi diyeEvet hocam idareciler görüyor.
Tebliğler dergisinde cizelgenin üstündeTürkçe ve Türk Dili ve Edebiyatında da ortak dersler çok ama atamada birbirlerinin yerine atanamıyor. Eskiden mümkünmüş ama önceki sayfalarda paylaştığım gibi 2005’ten sonra alan değişikliği (TDE olup ortaokulda çalışanlar için) yapılarak bu ortadan kaldırıldı:
Ekli dosyayı görüntüle 78790
Tebliğler dergisinde cizelgenin üstünde
7. sayfada Geçici Madde 1 - (1) Bu Esasların yürürlüğe girdiği tarihte eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, daha önceki Kurul kararları kapsamında atandıkları alan/kurum öğretmenliği görevlerine devam ederler.
Madde 8 - (1) Yabancı Dil, Rehberlik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi
alanları ilköğretim ve ortaöğretimde ortak alanlardır.
Maddeleri var, siz ne anladınız ?