Bilişim alanı olmayan çok programlı liselere de genel kültür öğretmeni olarak atanabilir sanırım.Böteliler, liselerden sadece sosyal bilimler, fen liseleri ve proje liselerine atanabiliyor? doğru mu biliyorum
Bilişim alanı olmayan çok programlı liselere de genel kültür öğretmeni olarak atanabilir sanırım.Böteliler, liselerden sadece sosyal bilimler, fen liseleri ve proje liselerine atanabiliyor? doğru mu biliyorum
Spor liselerinde seçmeli ders olarak seçildiyse spor liselerine de atanabiliyoruz. Aynı şekilde halk eğitimlere de atanabiliyoruz.Böteliler, liselerden sadece sosyal bilimler, fen liseleri ve proje liselerine atanabiliyor? doğru mu biliyorum
Mümkün. Yeni açılmış ve imam hatip dışında bölümü olmayan bir çpal gördüm. 15 saat bilişim dersi var ve bilişim normu vermişler.Bilişim alanı olmayan çok programlı liselere de genel kültür öğretmeni olarak atanabilir sanırım.
Ben geçen idarecilik için sormuştum, emin olmamıştım. Güzel sanatlar ve spor için.Spor liselerinde seçmeli ders olarak seçildiyse spor liselerine de atanabiliyoruz. Aynı şekilde halk eğitimlere de atanabiliyoruz.
Kesinlikle haklısın hocam. Bu ayrım en başından beri var olmalıydı. Ortaokulda çalışan Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin aleyhine bir durum olmuş. Zaten Türkiye genelinde çok sayıda norm fazlası durumu söz konusu.Önceden meslek liselerindeki alanlarda ders tamamlama vb. görevlendirme ile çalışma imkanı yasal olarak vardı. Bu ayrım ile onu tamamen kaldırmışlar. Büyük bir haksızlık var. Lisede matematik, edebiyat vb. alanlara atananlar ortaokullardaki matematik, türkçe gibi kadrolara atanamazken bu karar ile meslek bilgisayar bölümleri ortaokullara atanmaya devam edebilir görünüyor. Madem ayrıldı meslek liseliler meslek liseleri dışına çıkmamalı. Diğer alanlar BÖTE için ayrılmalıdır. Dava konusu olur bu durum.