Özel eğitime bağlı hocam bilsemler gibi.Özel eğitim Ortaokulu nereye bağlı? İlk defa duyuyorum.
Temel eğitim mi yoksa özel eğitim mi?
Özel eğitime bağlı hocam bilsemler gibi.Özel eğitim Ortaokulu nereye bağlı? İlk defa duyuyorum.
Temel eğitim mi yoksa özel eğitim mi?
Tef mezunuyum Aadolu İmam HatipLisesinde çalışıyorum.Ben de sistemde norm fazlası gözüküyorum.Dersi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojilerine kaydırmışlar.Burada idarenin bir tasaarufu söz konusu olamıyor değil mi ,sistem otomatik olarak yapmış bu işlemi arkadaşlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 78803
Ben de BÖTE mezunuyum hocam ve bakanlık ataması Bilişim teknolojileri olarak yazılmış. Nasıl değiştireceğiz bunuOrtaokulda çalışıyorum BÖTE mezunuyum. Norm Bilişim Teknolojileri'nde görünüyor şuan için.
Bu yazı nerede, ben nisan tebliğler dergisinde göremedim.Tebliğler dergisinde cizelgenin üstünde
7. sayfada Geçici Madde 1 - (1) Bu Esasların yürürlüğe girdiği tarihte eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, daha önceki Kurul kararları kapsamında atandıkları alan/kurum öğretmenliği görevlerine devam ederler.
Madde 8 - (1) Yabancı Dil, Rehberlik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi
alanları ilköğretim ve ortaöğretimde ortak alanlardır.
Maddeleri var, siz ne anladınız ?
zaten olması gerek oydu...DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR o şekildeAnadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..
Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi, Olgunlaşma Enstitülerine ve BİLSEM'lere Bilgisayar Öğretmenliği normu verilmiş.. .
Çarşı karışır..
Ben de BÖTE mezunuyum hocam ve bakanlık ataması Bilişim teknolojileri olarak yazılmış. Nasıl değiştireceğiz bunu
Ttkb sitesindenBu yazı nerede, ben nisan tebliğler dergisinde göremedim.
Bende BÖTE Mezunuyum Mebbis'te Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor atama alanım.
yakında düzeltilir hocamBende BÖTE Mezunuyum Mebbis'te Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor atama alanım.
Şu anda henüz alan değişikliği yapmadı bakanlık. Tüm BT öğretmenleri Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor mebbiste. Bu hafta halledilir.Herkes mi yanlış acaba? Okulun ve ilçe memin müdehalesine kapalı sayfa dilekçe yazın dedi ilçe mem silsile ile bakanlığa gidecek
tamam buldum hocam. teşekkürler.Ttkb sitesinden
Geçici maddeden dolayı eski atananların alan adı değişmeyebilir. Bu karar bundan sonraki atanacakları kapsayacak olabilir.Şu anda henüz alan değişikliği yapmadı bakanlık. Tüm BT öğretmenleri Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor mebbiste. Bu hafta halledilir.
Değişir hocam. Değişmezse, bt kalırsa nasıl böte normu olan okullarda görev yapacağız? Daha önce de değişti. Şimdi de değişir.Geçici maddeden dolayı eski atananların alan adı değişmeyebilir. Bu karar bundan sonraki atanacakları kapsayacak olabilir.
Değişir hocam. Tüm ortaokullar ve düz liseler branş adı bilgisayar ve Öğretim teknolojileri oldu. Onlara aktarılacak normlar öğretmen branş isimleri de değiştirilecekGeçici maddeden dolayı eski atananların alan adı değişmeyebilir. Bu karar bundan sonraki atanacakları kapsayacak olabilir.
bilsem lerle ilgili bir netlik yok herhalde değil mi
zaten olması gerek oydu...DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR o şekildeAnadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..
Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi, Olgunlaşma Enstitülerine ve BİLSEM'lere Bilgisayar Öğretmenliği normu verilmiş.. .
Çarşı karışır..
MEBBİS Norm modülü
İl.Okul/kurum mu, yoksa il/ilçe norm modülünden mi baktınız?
Halk eğitimde böteli bir arkadaşım var,normda gözüküyormuş.Henüz tüm herkes bilişim teknolojileri olarak gözüktüğü için mi acaba?Yoksa halk eğitimlere hem böte hem tef kadrosu verilmiş olabilir mi?7yıl hamlk eğtimde çalıştım 6 kişiydik tek tef mezunu bendim .ben 20 saat maaş karşılığı çalıştım teknik öğretmen tazminatı da aldım,diğer arkadaşlar 15 saat maaş karşılığı çalışıp kültür öğretmeni olarak görev yaptı.belki yine her iki gruba da kadro vermişlerdirOkul/kurum mu, yoksa il/ilçe norm modülünden mi baktınız?
Anadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..
Çarşı karışır..
Halk eğitimde böteli bir arkadaşım var,normda gözüküyormuş.Henüz tüm herkes bilişim teknolojileri olarak gözüktüğü için mi acaba?Yoksa halk eğitimlere hem böte hem tef kadrosu verilmiş olabilir mi?7yıl hamlk eğtimde çalıştım 6 kişiydik tek tef mezunu bendim .ben 20 saat maaş karşılığı çalıştım teknik öğretmen tazminatı da aldım,diğer arkadaşlar 15 saat maaş karşılığı çalışıp kültür öğretmeni olarak görev yaptı.belki yine her iki gruba da kadro vermişlerdir
düzeltmiştim eski haline dönmüş, yeniden düzelttim.Alan isimlerini düzeltmelisiniz isterseniz. Yanlış anlama olabilir:
“Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği“
“Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği”
Hocam bir yerle mi görüştünüz bilgiyi nereden aldınız?Şu anda henüz alan değişikliği yapmadı bakanlık. Tüm BT öğretmenleri Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor mebbiste. Bu hafta halledilir.
hocam bu dediğiniz ile ilgili bir yazı bulamadım ben amazaten olması gerek oydu...DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR o şekildeAnadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..
Çarşı karışır..
Görüşme yok hocam. Sürecin bu şekilde ilerleyeceği her halinden belli.Hocam bir yerle mi görüştünüz bilgiyi nereden aldınız?