TTKB alanı ikiye ayırmış: “Bilişim Tek.” ile “Bilgisayar ve Ö.T.”

Kodla Büyü
Tef mezunuyum Aadolu İmam HatipLisesinde çalışıyorum.Ben de sistemde norm fazlası gözüküyorum.Dersi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojilerine kaydırmışlar.Burada idarenin bir tasaarufu söz konusu olamıyor değil mi ,sistem otomatik olarak yapmış bu işlemi arkadaşlar ?
1745228026189.webp

tüm halk eğitimler bilişim teknolojileri oldu..böteye Halk eğitimi merkezi atamasıda kapanmış oldu

Ortaokullar Böteye
Liseler Böteye
Meslek liseleri bu kadar dolu durumda iken Tef mezunları nereye gidecek. Nasıl bir karışıklık bu

Tebliğler dergisinde cizelgenin üstünde
7. sayfada Geçici Madde 1 - (1) Bu Esasların yürürlüğe girdiği tarihte eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, daha önceki Kurul kararları kapsamında atandıkları alan/kurum öğretmenliği görevlerine devam ederler.
Madde 8 - (1) Yabancı Dil, Rehberlik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi
alanları ilköğretim ve ortaöğretimde ortak alanlardır.
Maddeleri var, siz ne anladınız ?
Bu yazı nerede, ben nisan tebliğler dergisinde göremedim.

Anadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..

Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi, Olgunlaşma Enstitülerine ve BİLSEM'lere Bilgisayar Öğretmenliği normu verilmiş.. .

Çarşı karışır..
zaten olması gerek oydu...DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR o şekilde

Şu anda henüz alan değişikliği yapmadı bakanlık. Tüm BT öğretmenleri Bilişim Teknolojileri olarak görünüyor mebbiste. Bu hafta halledilir.
Geçici maddeden dolayı eski atananların alan adı değişmeyebilir. Bu karar bundan sonraki atanacakları kapsayacak olabilir.

Geçici maddeden dolayı eski atananların alan adı değişmeyebilir. Bu karar bundan sonraki atanacakları kapsayacak olabilir.
Değişir hocam. Değişmezse, bt kalırsa nasıl böte normu olan okullarda görev yapacağız? Daha önce de değişti. Şimdi de değişir.

Değişir hocam. Tüm ortaokullar ve düz liseler branş adı bilgisayar ve Öğretim teknolojileri oldu. Onlara aktarılacak normlar öğretmen branş isimleri de değiştirilecek

Normalde ben de değişeceğini düşünüyordum, ancak geçici madde kafaları karıştırdı.

resim öğretmenlerinin, müzik öğretmenlerinin yönetici olabildiği meslek liselerine bilgisayar öğretmeni atanamıyor, yönetici olamıyor. her klavuzda bir sürü flu nokta varken bu hüküm kabak gibi belirtiliyor. bakanlık hiç bir kararında uygulamasında bu kadar kararlı olmadı. yazıklar olsun.

bilsem lerle ilgili bir netlik yok herhalde değil mi

Okul/kurum mu, yoksa il/ilçe norm modülünden mi baktınız?
Halk eğitimde böteli bir arkadaşım var,normda gözüküyormuş.Henüz tüm herkes bilişim teknolojileri olarak gözüktüğü için mi acaba?Yoksa halk eğitimlere hem böte hem tef kadrosu verilmiş olabilir mi?7yıl hamlk eğtimde çalıştım 6 kişiydik tek tef mezunu bendim .ben 20 saat maaş karşılığı çalıştım teknik öğretmen tazminatı da aldım,diğer arkadaşlar 15 saat maaş karşılığı çalışıp kültür öğretmeni olarak görev yaptı.belki yine her iki gruba da kadro vermişlerdir

Anadolu/Fen/Sosyal Bilimler Liselerine, İmam Hatip Lise/ortaokullarına ve ortaokullara Bilişim ve Öğretim Teknolojileri Normu verilmiş..

Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi, Olgunlaşma Enstitülerine ve BİLSEM'lere Bilgisayar Öğretmenliği normu verilmiş.. .

Çarşı karışır..

Alan isimlerini düzeltmelisiniz isterseniz. Yanlış anlama olabilir:

“Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği“
Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği”

Halk eğitimde böteli bir arkadaşım var,normda gözüküyormuş.Henüz tüm herkes bilişim teknolojileri olarak gözüktüğü için mi acaba?Yoksa halk eğitimlere hem böte hem tef kadrosu verilmiş olabilir mi?7yıl hamlk eğtimde çalıştım 6 kişiydik tek tef mezunu bendim .ben 20 saat maaş karşılığı çalıştım teknik öğretmen tazminatı da aldım,diğer arkadaşlar 15 saat maaş karşılığı çalışıp kültür öğretmeni olarak görev yaptı.belki yine her iki gruba da kadro vermişlerdir

Herkesin öyle gözüküyor . Henüz aktarım yapılmadı sanırım
Önceki sayfada hocamız okul türlerine göre il MEBBİS norm modülünde dağlımın nasıl olduğunu yazmış.

hocam bu dediğiniz ile ilgili bir yazı bulamadım ben ama

BBNET
Geri