bende de aynı hata verdi...alios6161' Alıntı:Checksum error in USB_ROOT\W8PE64.ISO hocam exe'yi çalıştırınca bu hatayı alıyorum.
bende de aynı hata verdi...alios6161' Alıntı:Checksum error in USB_ROOT\W8PE64.ISO hocam exe'yi çalıştırınca bu hatayı alıyorum.
hocam arşivi açarken mi bu hatayı alıyorsunuz?alios6161' Alıntı:Checksum error in USB_ROOT\W8PE64.ISO hocam exe'yi çalıştırınca bu hatayı alıyorum.
hocam bununla da atabilirsiniz, ama gerekli ayarlar var ama gerekli dosyalar 2015te yok. 2014 konusu size daha yardımcı olur.alpi' Alıntı:ya önceki konuyu ben takip edemedim birazda kafam karıştı yorumlara bakınca şimdi flash bellekten win 7.8 xp yükleyebilmek için kısaca ne yapacağız...
Vestel alttaki bağlantıdaki "clonezilla-live-20120620-precise.iso" dosyasını kullanmış.ademola' Alıntı:hocam clonezilla sitesinden indirdiğim guncel iso yu diske açtım çalıştırdım da, acaba vestelin clonezilla isosu bu şekilde çalışır mı, elinizde varsa dener misiniz, vestelinki bende yok da
1. xp_kur.7z ve boot.gz bu iki dosyayı usb ana dizinine kopyalamalisinizxapex' Alıntı:Adem hocam öncelikle Allah razı olsun, geçen seneden beridir yaptığınız 2014 versiyonunu kullanıyordum. bu versiyona ilişkin birkaç sorum olacak:
1-) diğer seçeneklerdeki XP root kurulumu için önceki versiyondaki XP_KUR.7z dosyasını dosyasını yine ana klasöre atmamız yeterli mi?
2-) yine diğer seçeneklerdeki win7/win8 root kurulumu için isonun içindeki herşeyi flashın ana klasörüne mi atmamız lazım?
hocam doğru yapmışsınız windows 8 logosu çıktığına göre, ntboot32 200mb kadar bi dosya ram a yuklenmesi zaman alabilir 3-5 dk bekleseniz açılması lazım.alpi' Alıntı:ntboot32.iso ,ntboot64.iso dosyalarını indirdim ve ana dizine attım sonra win 7,8 iso dosylarınıda ana dizine attım flstan başlatıp 9. maddenin 2. sini uygulayınca Windows bayrağı gelip kalıyo.....
ademola' Alıntı:dün gece yuklemiştim yuklerken veri kaybı olmuş olabilir,
yeniden upload edelim ozaman
hocam sıkıntı hallolmuş, teşekkürler.ademola' Alıntı:ademola' Alıntı:dün gece yuklemiştim yuklerken veri kaybı olmuş olabilir,
yeniden upload edelim ozaman
dosya yeniden upload edildi
elinizdeki windows isosunu winrar ile açın ve çıkart deyin, yer olarak usb ana dizin olsun F:\ G:\ gibialpi' Alıntı:bir yöntem windows isosunu usb ana dizinine açma yaparken olduğu gibi kopyala yapıştır yapmak yeterli mi yani win 7,8 leri aynı yere kopyalama mı yapacağız...bir de xp için de mi aynısını yapacagız
:+1:pieycpi' Alıntı:Hocam şu disk programlarını kullanan var mı ? Tama anlamıyla neler yapılıyor?
Mesela veri kurtarma var mı ?
diski klonlamak için bölümleri büyültüp küçültmek için, farklı formatlara dönüştürmek için kullanıyoruz hocampieycpi' Alıntı:Hocam şu disk programlarını kullanan var mı ? Tama anlamıyla neler yapılıyor?
Mesela veri kurtarma var mı ?
alpi' Alıntı:ntboot32.iso ,ntboot64.iso dosyalarını indirdim ve ana dizine attım sonra win 7,8 iso dosylarınıda ana dizine attım flstan başlatıp 9. maddenin 2. sini uygulayınca Windows bayrağı gelip kalıyo.....
Bir fikrim yok hocamyadigartbaykal' Alıntı:@ademola hocam, ben de geçen sene pendrive yumi ile win 7, xp, live cd, acronis gibi bir karışım yapıp flash bellek hazırlamıştım. Geçenlerde bir güncelleme yapayım dedim fakat yeni hazırladığım flashda maalesef file not found hatası alıp duruyorum. Bununla ilgili bir fikriniz var mı?