uzman öğretmenlik otomatik video oynatma

Kodla Büyü
Arkadaşlar ÖBA kaldığınız yerden devam ettiği için yani eğitim kesintiye uğradığında video kaldığı dakikadan devam ettiği için sayaca gerek kalmadı bence. Hatta kesinti vs. yaşandığında sorun oluyor. iMacros da kodları aşağıdaki gibi yaptım. Kodlar Videoyu Kapatıp Eğitime Devam Et butonuna basıyor ardından videoyu başlatıyor. Böylelikle internet kesintisi, bölümler arası link farklılığı dahil sürekli koda müdahale gerektiren tüm problemleri pas geçmiş oluyorum. Kod 10 dk da bir videoyu kapatıp eğitime devam edecek şekilde. Siz isterseniz süreyi 600 değil 1600 veya 1700 saniye olarak uzatırsınız.

VERSION BUILD=1011 RECORDER=CR
URL GOTO=https://www.oba.gov.tr/egitim/detay/uzman-ogretmenlik-egitim-programi-semineri-meb-personeli-286
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Eğitime<SP>Devam
WAIT SECONDS=10
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ARIA-HIDDEN:true&&CLASS:vjs-icon-placeholder
WAIT SECONDS=1600
TAG POS=1 TYPE=I ATTR=CLASS:mdi<SP>mdi-close
WAIT SECONDS=5

NOT: Makroyu her durdurduğunuzda Videoların olduğu sayfada iken değil EĞİTİME DEVAM sayfasındayken başlatın. Bağlantı hızınız yavaş ya da PC eski ise bekleme sürelerini artırın. Ayrıca ben loop'u 100 yapıp çalıştırıyorum.
TAG POS=1 TYPE=I ATTR=CLASS:mdi<SP>mdi-close

Kodunda hata veriyor yeni videolarda yardımcı olur musunuz otomatik sonraki videoya geçmiyor

Tıkır tıkır dönüyor videolar ins basimiza bir iş acmaz. Ama ben dinliyorum dersleri sadece otomatik atlıyor

Çok takılıyor; bazen 3 4 defa seyrediyorum bir videoyu bazen.. ortadan vsvs. Takılmadan izleyebilenler şanslı demek ki

Son düzenleme:
Uzman öğretmenlik videolarını öba'dan izliyoruz değil mi ? Ve ne zamana kadar izleyip bitirmemiz lazım

videoların otomatik olarak sonrakine geçmesi yasak mı ki böyle bir haber yapıyor bu site. ayrıca otomatik sonraki video geçişi için uygulama kullanan kişinin videoları gerçekten seyretmediğini nasıl ıspatlayacak meb ? böyle saçma sapan haber mi yapılır.

Aslında “ders saati” olarak geçiyor. Yani bir saat (60 dakika) olarak değerlendirmemek lazım.
2022 de benzer bir durum vardı
Öyle de olsa yine 80 ile bi alaka kuramadım. 1100 dk gibi bişey yapıyor toplam videolar. 40 dk dan yaklaşık 27 saat yapar. 60 dk dan yaklaşık 18 saat yapar.

"Yeter ki bizden olsun" kafasıyla işe alınanların yapacağı iş bu kadar olarak değerlendirmek daha mantıklı sanki...

Öyle de olsa yine 80 ile bi alaka kuramadım. 1100 dk gibi bişey yapıyor toplam videolar. 40 dk dan yaklaşık 27 saat yapar. 60 dk dan yaklaşık 18 saat yapar.

"Yeter ki bizden olsun" kafasıyla işe alınanların yapacağı iş bu kadar olarak değerlendirmek daha mantıklı sanki...
Toplam 80 video var. Her birine 1 ders saati demişler. Hepsi bu

Geri