TAG POS=1 TYPE=I ATTR=CLASS:mdi<SP>mdi-closeArkadaşlar ÖBA kaldığınız yerden devam ettiği için yani eğitim kesintiye uğradığında video kaldığı dakikadan devam ettiği için sayaca gerek kalmadı bence. Hatta kesinti vs. yaşandığında sorun oluyor. iMacros da kodları aşağıdaki gibi yaptım. Kodlar Videoyu Kapatıp Eğitime Devam Et butonuna basıyor ardından videoyu başlatıyor. Böylelikle internet kesintisi, bölümler arası link farklılığı dahil sürekli koda müdahale gerektiren tüm problemleri pas geçmiş oluyorum. Kod 10 dk da bir videoyu kapatıp eğitime devam edecek şekilde. Siz isterseniz süreyi 600 değil 1600 veya 1700 saniye olarak uzatırsınız.
VERSION BUILD=1011 RECORDER=CR
URL GOTO=https://www.oba.gov.tr/egitim/detay/uzman-ogretmenlik-egitim-programi-semineri-meb-personeli-286
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Eğitime<SP>Devam
WAIT SECONDS=10
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ARIA-HIDDEN:true&&CLASS:vjs-icon-placeholder
WAIT SECONDS=1600
TAG POS=1 TYPE=I ATTR=CLASS:mdi<SP>mdi-close
WAIT SECONDS=5
NOT: Makroyu her durdurduğunuzda Videoların olduğu sayfada iken değil EĞİTİME DEVAM sayfasındayken başlatın. Bağlantı hızınız yavaş ya da PC eski ise bekleme sürelerini artırın. Ayrıca ben loop'u 100 yapıp çalıştırıyorum.
Kodunda hata veriyor yeni videolarda yardımcı olur musunuz otomatik sonraki videoya geçmiyor