uzman öğretmenlik otomatik video oynatma

Kodla Büyü
Öyle de olsa yine 80 ile bi alaka kuramadım. 1100 dk gibi bişey yapıyor toplam videolar. 40 dk dan yaklaşık 27 saat yapar. 60 dk dan yaklaşık 18 saat yapar.

"Yeter ki bizden olsun" kafasıyla işe alınanların yapacağı iş bu kadar olarak değerlendirmek daha mantıklı sanki...
Toplam video sayısı 80. Her birini ders saati olarak nitelendirmişler. Bir seminerde de ön konuşmada bakan her video süresi ne olursa olsun saat olarak tanımlı demişti. Ya önceki kariyer basamakları videosuydu ya da önceki online seminerlerin birisindeydi.

bu durumu ispat edebilirler mi acaba. az önce okudum ben de.
Etmek isteseler çok basit. Sayfaya bir kod eklersin kullanılan eklentilerin listesini alırsın biter. Siteler nasıl ki adbloker eklentileri olunca hata veriyor kapatıp sayfayı yenileyin diye.

Ha kullanıldığını ispatlasınlar derseniz kuruluysa eklenti zaten otomatik geçiyor demektir.

Yasal olarak birşey yaparlar mı? Onu bilemem.

Benim acelem olmadığı için aklıma geldikçe açıyorum şükür ihtiyaç duymadım ekletiye.

Nisana kadar sürem var nasılsa. Ocağa yetişecek olsam yapar mıydım? Neden olmasın?

Toplam video sayısı 80. Her birini ders saati olarak nitelendirmişler. Bir seminerde de ön konuşmada bakan her video süresi ne olursa olsun saat olarak tanımlı demişti. Ya önceki kariyer basamakları videosuydu ya da önceki online seminerlerin birisindeydi.
80 saat değil 80 video denir o zaman sayın hocam. Bu kadar basit, neyse memleketteki son zaman saçmalıklarından biri deyip geçelim. Alıştık zaten

80 saat değil 80 video denir o zaman sayın hocam. Bu kadar basit
Hocam adamlar öyle yada böyle yazmış bunu dert etmeye adamlara hakarete gerek yok. Bizim de dersler 40 dakika ama saat üzerinden konuşuyoruz. Yönetmelikte şu kadar saat yazıyor ama 40 dakika anlıyoruz. Hepsi 1 saat olsa bu kez de bu nasıl iş 1 saatlik video mu olur denirdi.

İzleyin geçin. Herşeyi dert edip kafa yormayın.

Hocam adamlar öyle yada böyle yazmış bunu dert etmeye adamlara hakarete gerek yok. Bizim de dersler 40 dakika ama saat üzerinden konuşuyoruz. Yönetmelikte şu kadar saat yazıyor ama 40 dakika anlıyoruz. Hepsi 1 saat olsa bu kez de bu nasıl iş 1 saatlik video mu olur denirdi.

İzleyin geçin. Herşeyi dert edip kafa yormayın.
Gayet basit. 80 videodan oluşan 1100 dk lık eğitim denilebilirdi.

Kimseye bişey demeyelim. Yok öyle bir dünya. Hata yapan sonucuna katlanır.

Dert ettiğim bu gibi durumlar değil. Dert ettiğim şey yanlışı körü körüne savunan insanlar. Bilmem anlatabildim mi.

Neye kafa yoracağımı ben biliyorum. Beni düşünmenize gerek yok.

Son düzenleme:
Gayet basit. 80 videodan oluşan 1100 dk lık eğitim denilebilirdi.

Kimseye bişey demeyelim. Yok öyle bir dünya. Hata yapan sonucuna katlanır.

Dert ettiğim bu gibi durumlar değil. Dert ettiğim şey yanlışı körü körüne savunan insanlar. Bilmem anlatabildim mi.

Neye kafa yoracağımı ben biliyorum. Beni düşünmenize gerek yok.
İyi akşamlar.

Şimdi videoları izlerken baktım süre:80 yazıyor. Yanında herhangibir birim yok.
süre zamandır. zamanın birimleri de bellidir. 80 tane video dan oluşan bir eğitim için süre kısmına 80 yazılmaz. o zaman "süre" başlığını değiştirsinler olsun bilsin. türkçemizi düzgün kullanmak lazım. hele ki bir eğitim bakanlığının eğitim ile alakalı web sitesinde ayrıca dikkat etmek lazım.

asıl anlayamadığım öyle yada böyle bir yanlışlık var. kalkmış öğretmen arkadaşlarım nolmuş ki modundalar. diyecek bişey bulamıyorum. yanlışsa yanlıştır aması ne yahu.

süre zamandır. zamanın birimleri de bellidir. 80 tane video dan oluşan bir eğitim için süre kısmına 80 yazılmaz. o zaman "süre" başlığını değiştirsinler olsun bilsin. türkçemizi düzgün kullanmak lazım. hele ki bir eğitim bakanlığının eğitim ile alakalı web sitesinde ayrıca dikkat etmek lazım.

asıl anlayamadığım öyle yada böyle bir yanlışlık var. kalkmış öğretmen arkadaşlarım nolmuş ki modundalar. diyecek bişey bulamıyorum. yanlışsa yanlıştır aması ne yahu.
Hocam haklısın da keşke tek derdimiz bu olsa öyle hayati sorunlarla boğuşuyorız ki iş ve özel hayatımızda bu meseleyi de takmamak çok önemli bir konu olamıyor maalesef.

Tempermonkey ile otomatik oynatan...
sadece başöğretmenlik

Ben TV ye yansıttım , uzandım izliyorum. otomatik geçişin zararı ne ?

Son düzenleme:
Mebpersonel sitesin de, çeşitli yazılımlarla otomatik video oynatma yapanların sertfikalari iptal edilecektir, daha sonra yapılan araştırmalarla, diye bi haber var ne diyosunz arkadaşlar

Manyak manyak işler. O zaman yüz yüze yapsaydılar. Sanki o zaman koltukta uyuyup kalan, telefona takılıp dinlemeyen olmayacaktı.

Bu tarz yöntemleri başöğretmen kullanmıyacak da stajyerler mi kullanacak. Gelişimimizin önüne kimse engel koyamaz

Bu tarz yöntemleri başöğretmen kullanmıyacak da stajyerler mi kullanacak. Gelişimimizin önüne kimse engel koyamaz
Yedek subay askerlik sınavına girmeyip bakaya olmuştum . Askeri mahkemede dürüstçe yaptığım savunmama savcı ikna olmuyor duruşma üstüne duruşma oluyordu. En son savunmamda her türk genci gibi askerlik benim de hakkimdir elimden kimsenin almaya hakkı yoktur dedim . Mahkeme dumura uğradı ve şüpheden sanır yararlanır deyip Beraat verdi :))))))

• Beğen
Tepkiler: mse
ÖBA üzerinden Baş Öğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik uzaktan eğitim seminerlerini tamamlayan öğretmenlerimiz;

Baş Öğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik Sertifikalarını yeni açılacak Mebbis modülünde sertifika şartlarını taşıyıp taşımadıkları yönünden okul/kurum müdürlüğü, ilçe millî eğitim müdürlüğü onayından sonra il değerlendirme komisyonlarınca değerlendirildikten sonra çıkarabileceklerdir.

Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünden alınan seminer tamamlama belgeleri (e-sertifika) baş öğretmenlik veya uzman öğretmenlik sertifikası değildir. Mali haklardan yararlanmak için kullanılamaz.

hocam seminer belgesi bir işe yaramaz, bu verilecek yeni belge bakan imzalı, uzmanlık/başöğretmenlik belgeleri. maaş değişiklikleri bu belgeyle yapılacak

Tempermonkey ile otomatik oynatan...
sadece başöğretmenlik

Ben TV ye yansıttım , uzandım izliyorum. otomatik geçişin zararı ne ?
Alpay Bey, eklentiyi kurdum scripti ekledim ama otomatik yeni video geçmiyor. Eksik bir şeymi yapıyorum acaba.?

Alpay Bey, eklentiyi kurdum scripti ekledim ama otomatik yeni video geçmiyor. Eksik bir şeymi yapıyorum acaba.?
Sorunun ne olduğu tam olarak bilemiyorum. Tarayıcı kapatıp yeniden açmayı deneyin. oba.gov.tr de iken scriptin çalıştığından emin olun. Eklentinin üzerinde kırmızı 1 yazıyor sanırım çalıştığı zaman.

Geri