mnn' Alıntı:allah rahmet eylersin.. rahmetli üzüntüden öldü , ki protesto yürüyüşünde ölmedi manidar.. Ne valiye ne kaymakama ne meb .. müdürlerine herhangi bir şey olur olan sadece bizlere olur.. Birde klık kıyafeti beğenmedi diye azarlamış gelsinde batı illerinde kadını kızı erkek öğretmeni nasıl giyiniyor görsün.. 5 -6 ay kot giyenler var... saç sakla karışık ..
asusv' Alıntı:bilo' Alıntı:kaçıncı yüzyıldasınız..ne takımı ne kravatı düğünemi gidiyorsunuz..sanki bürokratız yaa..isteyen istediği gibi giyinsin..öğrencinin zihninde öğretmenin kıyafetimi kalır yaaa..bırakın bu masalları
Öğretmen sadece ders anlatan değil; davranışlarıyla, giyim kuşamıyla öğrenciye güzel örnek olan kişidir. Yüzyılın değişmiş olması insan denilen varlığın başka bir varlığa dönüştüğü anlamına gelmez. Takım elbise giyilince adam olunmuyo belki ama karşıdaki kişide ciddiyet uyandırdığı yadsınamaz bir gerçek.
Elbette yaşanan olay çok üzücü. Ama olayın bu noktaya gelmesinde suçlu bir kişidir de diyemeyiz.
+1hakanotuken' Alıntı:Kaldırılsın şu lanet olası sendikalar, siyasetten başka neye yarıyorlar ben hala anlayamadım. Her insanın dünya görüşü olur ama sendikalar bu işe dahil olmamalı, sendikalar özlük haklarımız ile ilgilenmeli.
Kıyafet serbestisi eylemi bile aslında özgürlük için değil tek tipçilik için yapılmış bir eylem. Eğitim sen başörtüsü karşıtı olduğu için yani zorba olduğu için başörtüsü serbest bırakılınca bunu suistimal etmek için kıyafet serbestisi eylemi başlattı. Sorsan demokratız derler. Sana ne elin başörtüsünden, bırak takan taksın. Önce kendin demokrat ol sonra Tayyip'i eleştir.
Milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın derler, eşitlikçiyiz derler ama avukatlar aranmasın diye zırlarlar. Ulan avukat neden aranmasın hani herkes eşitti??
Bu ülkenin çivisi çıkmış arkadaş sağcısı ayrı faşist solcusu ayrı faşist ama herkes zorba herkes antidemokrat, herkes politik.
yani???? steve jobs'u takım elbise ile gören yok;çoğu zaman başbakan-bakanlar ve cumhur başkanı bile KRAVAT takmıyor...çok şekilcisiniz hocam;bu kafa yapısında ki bir vali yüzünden şu anda bir meslektaşımız vefat etti...Kaldı ki sizin bu kafa yapınıza göre benim özel hayatımda bile kumaş pantalaon gömlek 2 lisinden vazgeçemem lazım ki "örnek " teşkil edeyim...valla öğretmen ÖNCELİKLE bilgisiyle-duruşuyla-tavrıyla-ders anlatışı ile öğrencilerinin saygısını kazanmalı..haruneser' Alıntı:Ne olursa olsun,öğretmen konuşmasıyla,giyimiyle,saçı,sakalı kısaca dışarıdan bakıldığında kendinin öğretici,örnek olduğunu hissettirmelidir.
Bunu takım elbiseyle ,kot pantolonla,sakalı uzun,saçı uzun ne halde yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez.
Şunu belirteyim yalnız:Öğretmen bu hisleri takım elbiseli,düzgün saçı ,sakalı ile düzenli duruşuyla çok daha iyi yapar.Kot pantol,üstüne sıradan kazak,uzun sakalı ,saçı ile örnekliği kazanmak her yiğidin harcı değildir.Epey zordur.Ben kendime güveniyorum diyen çıkar elbet.Benim şeklime değil öğretmenliğime baksın saygı duyar diyen de çok çıkabilir.
Ben ne kadar kıyafet serbestliği adı altında bir şeyler çıksa da kıyafetimle,sakalımla,saçımla kısaca duruşumla insanlardaki öğretmen algısını hissettirmek isterim.Bu yüzden takım elbise veya düzgün bir kombin benim vazgeçilmezimdir.Yaz uygulamasında dahi kıravatsız ceketsiz bir tuhaf hissediyorum kendimi.Belki farklı düşünüyorum ama bu da benim görüşüm.Ben öğretmenimi hep böyle gördüm,böyle sevdim.Benim gözümde öğretmen algısı bu şekilde.Farklısını yadırgıyorum...
İlköğretimde,ortaöğretimde öğretmen idoldür ve benim idolümde hep bu şekilde bir şekil var...
Kara Kule 61' Alıntı:Takım elbise sakalsızlık 3 numara saç bunlar örnek olmaktır.bunlar doğrudur kim demiş o sana ait bir fikir.bende diyorumki sakal saç gömlek pantolon doğrudur.senin söylediklerinin örnek olduğunu nasıl açıklarsın.Normal demek toplumun genel ahlak kurallarıdır.
Yazımı tekrar oku sayın hocam ... birinci cümlenin doğru olduğunu kim söylemiş diyorum.Yani yanlış diyorum...bilo' Alıntı:Kara Kule 61' Alıntı:Takım elbise sakalsızlık 3 numara saç bunlar örnek olmaktır.bunlar doğrudur kim demiş o sana ait bir fikir.bende diyorumki sakal saç gömlek pantolon doğrudur.senin söylediklerinin örnek olduğunu nasıl açıklarsın.Normal demek toplumun genel ahlak kurallarıdır.
sakalla işe gitmek topluma zararmı veriyor..ünivers,te hocaları doktorlar vb birçok örnek bunlar topluma örnek olamıyarlamı..çok banalsınız yaaa
Kara Kule 61' Alıntı:Yazımı tekrar oku sayın hocam ... birinci cümlenin doğru olduğunu kim söylemiş diyorum.Yani yanlış diyorum...bilo' Alıntı:Kara Kule 61' Alıntı:Takım elbise sakalsızlık 3 numara saç bunlar örnek olmaktır.bunlar doğrudur kim demiş o sana ait bir fikir.bende diyorumki sakal saç gömlek pantolon doğrudur.senin söylediklerinin örnek olduğunu nasıl açıklarsın.Normal demek toplumun genel ahlak kurallarıdır.
sakalla işe gitmek topluma zararmı veriyor..ünivers,te hocaları doktorlar vb birçok örnek bunlar topluma örnek olamıyarlamı..çok banalsınız yaaa
Sakallı okula gitmeyi destekleyen biriyim.
+1OZOGUL' Alıntı:+1hakanotuken' Alıntı:Kaldırılsın şu lanet olası sendikalar, siyasetten başka neye yarıyorlar ben hala anlayamadım. Her insanın dünya görüşü olur ama sendikalar bu işe dahil olmamalı, sendikalar özlük haklarımız ile ilgilenmeli.
Kıyafet serbestisi eylemi bile aslında özgürlük için değil tek tipçilik için yapılmış bir eylem. Eğitim sen başörtüsü karşıtı olduğu için yani zorba olduğu için başörtüsü serbest bırakılınca bunu suistimal etmek için kıyafet serbestisi eylemi başlattı. Sorsan demokratız derler. Sana ne elin başörtüsünden, bırak takan taksın. Önce kendin demokrat ol sonra Tayyip'i eleştir.
Milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılsın derler, eşitlikçiyiz derler ama avukatlar aranmasın diye zırlarlar. Ulan avukat neden aranmasın hani herkes eşitti??
Bu ülkenin çivisi çıkmış arkadaş sağcısı ayrı faşist solcusu ayrı faşist ama herkes zorba herkes antidemokrat, herkes politik.