maşa var iken ateş elle tutulmaz diyorum 

kgunduz' Alıntı:S.a. arkadaşlar.
Bi öğrenciye sopamı kırdığı için "sopa bi tarafına mı battı" dedim diye veli şikayete gelmiş)
Gülermisin ağlarmısın ...
sizin yapabileceğiniz tek şey şikayet edenleri bir şekilde ikna ederek şikayetlerinden vazgeçmelerini sağlamak. haksız da olsalar şikayet etmişler bir kere. olay onlarla öğretmen arasında. resmi olarak olaya dahil olamazsınız.gesiii' Alıntı:kgunduz' Alıntı:S.a. arkadaşlar.
Bi öğrenciye sopamı kırdığı için "sopa bi tarafına mı battı" dedim diye veli şikayete gelmiş)
Gülermisin ağlarmısın ...
öncelikle geçmiş olsun... bende bir veliyim çocuğum öğretmeni çok iyi bir insan fakat bir kaç veli kendi isteğini öğretmene yaptıramadığı için sanki kendileri öğretmen de neyse öğretmeni meb e şikayet etmişler bu veliler kör ol ama nankör olma sözünden yola çıkarsak şayet nankör insanlar gerçekten şimdi biz öğretmeni korumak için ne yapmalıyız yardımcı olursanız sevinirim
müffettiş geldiğinde şikayetçileri dinler, öğretmenin savunmasını alır, sonra da müdüre görüş sorup gider. öğretmen haksız bulunursa ceza alır. diğer velilerin haberi bile olmaz bu süreç işlerken.gesiii' Alıntı:onları ikna etmemiz imkansız kendileri çocuklarını okuldan bile aldılar ayrıca bu bayana yol yordam gösteren bir öğretmen kayınvalidesi var neyse bu bayan birkaç bayanıda ikna edip şikayette bulundular ve okula müfettiş gelcek geri kalan 32 veli öğretmenden çk memnun umarım herhangi bir ceza almaz boş yere o kadar iyi bir insanki kendi çocuğu olsa anca böyle davranır yazık günah vallahi bu durumda biz şimdi kös kös oturcaz ölemi
YusufULUCANLAR' Alıntı:Birinci dönem karneler verilmeden bir hafta bir 9 zayıfı olan bir öğrencinin velisi okula gelerek beden eğitimi öğretmeni arkadaşı müdüre şikayet etmiş. Benim oğlumun beden eğitimi dersi niye 80'den 4 düştü. Güler misin ağlar mısın?