videolar masaüstünde göründüğü halde projeksiyonda görünmüyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayatt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hayatt

Üye
slm arkadaşlar
masa üstü ekran görüntüsü projeksiyonda yansıdığı halde video actığımızda bilgisayardaki oynayan video görüntüsü projeksiyonda görünmüyor.ama masa üstü görünüyor. ne yapmam lazım

hocam projeksiyonunuzun çözünürlük desteği bilgisayarınıza uymuyor olabilir...bilgisayarınızın çözünürlüğünü düşürün..büyük ihtimal olacaktır..

Media Player(Sürüme göre yeri değişebilir ancak benzerdir, bulabilirsiniz)
Araçlar > Seçenekler > Peformans > Gelişmiş'ten
Video hızlandırma bölümünde "Üst üste bindirme kullan/kullanma" tikleyin, kaldırın 2 koşulda da deneyin.

1.laptopta görünüyor masaüstüde ,oynayan videolarda görünüyr. ancak labaratuardaki öğretmen bilgisayarındaki göstermiyor
2,ekran çözünürlüğünü 800*600 yaptım.yine olmadı
3,mediaplayer dışında başka programlarla açtık yine olmadı.görüntü ekranda oynuyor ama projeksiyonda videonun siyah bir görüntüsü ve sesi geliyor sadece .masaüstü görünüyor ama.
öncesinde yine böyle bir şey olmuştu ama nasıl çözüm bulduğumuzu hatırlamıyorum

Onun çözümü ekran kartınızda. Ekran kartının özellikler bölümünde ayarı var. Şuan tam aklıma gelmiyor. Bulabilirsem hemen yazıcam sana tekrardan...

En son Divx Codeclerini indirip kurarsanız probleminiz çözülür.

Hocam, bulamadım tam olarak yerini ama ekran kartının ayarlarından çözmüştüm daha önce...

sitelerde' Alıntı:
Video hızlandırma bölümünde "Üst üste bindirme kullan/kullanma" tikleyin, kaldırın 2 koşulda da deneyin.

Bunu bizzat denediniz mi hocam?

Bu olmaz ise görüntü özellikleri > Ayarlar > Gelişmiş > Performans'tan donanım ivmesini kademe kademe düşürerek deneyin.

sitelerde' Alıntı:
sitelerde' Alıntı:

Bu olmaz ise görüntü özellikleri > Ayarlar > Gelişmiş > Performans'tan donanım ivmesini kademe kademe düşürerek deneyin.
bu şekilde mutlaka deneyin hocam. aynı sorunla ben de karşılaşmıştım ve bu şekilde çözdüm.

sitelerde' Alıntı:
sitelerde' Alıntı:

hocam çok teşekkür ederim yardımınız için kurcaladım ama öyle bir ayar bulamadım

hocam ekran kartınız ati ise, ati catalyst control center dan video bölümüne gireceksiniz. tümünde aynı seçeneğini seçeceksiniz.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    90.4 KB · Görüntüleme: 1,816
hocam sorun codeclerde vs. değil.. tam ekran video ayarlarına girmeniz gerek ekran kartınızın.

bunun için genellikle masaüstü sağ tık ve Nvidia Özellikleri veya ATİ ise ATI Centera giriyorsunuz. buradan tam ekran video ya da full screen video kısmından tam ekran videonun görüntüleneceği aygıtı seçmeniz gerekir.

projeksiyonu seçerseniz, bilgisayarda video açıldığı anda projeksiyonda tam ekrana geçer, bilgisayar ekranı ise kullanıma açık olur.

herkul_44' Alıntı:
hocam ekran kartınız ati ise, ati catalyst control center dan video bölümüne gireceksiniz. tümünde aynı seçeneğini seçeceksiniz.

YAŞASINNNNN!!!
denedim oldu.
hocam allah ne sıkıntınız varsa gidersin...ya
ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİNİS İÇİN YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
İYİKİ VARSINIZ :alkis:

hayatt' Alıntı:
herkul_44' Alıntı:

YAŞASINNNNN!!!
denedim oldu.
hocam allah ne sıkıntınız varsa gidersin...ya
ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİNİS İÇİN YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
İYİKİ VARSINIZ :alkis:
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, Allah sizinde sıkıntılarınızı gidersin hocam. kolay gelsin...

BBNET
Geri