sitelerde' Alıntı:Media Player(Sürüme göre yeri değişebilir ancak benzerdir, bulabilirsiniz)
Araçlar > Seçenekler > Peformans > Gelişmiş'ten
Video hızlandırma bölümünde "Üst üste bindirme kullan/kullanma" tikleyin, kaldırın 2 koşulda da deneyin.
bu şekilde mutlaka deneyin hocam. aynı sorunla ben de karşılaşmıştım ve bu şekilde çözdüm.sitelerde' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Media Player(Sürüme göre yeri değişebilir ancak benzerdir, bulabilirsiniz)
Video hızlandırma bölümünde "Üst üste bindirme kullan/kullanma" tikleyin, kaldırın 2 koşulda da deneyin.
Bunu bizzat denediniz mi hocam?
Bu olmaz ise görüntü özellikleri > Ayarlar > Gelişmiş > Performans'tan donanım ivmesini kademe kademe düşürerek deneyin.
sitelerde' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Media Player(Sürüme göre yeri değişebilir ancak benzerdir, bulabilirsiniz)
Bunu bizzat denediniz mi hocam?
Bu olmaz ise görüntü özellikleri > Ayarlar > Gelişmiş > Performans'tan donanım ivmesini kademe kademe düşürerek deneyin.
mefete' Alıntı:En son Divx Codeclerini indirip kurarsanız probleminiz çözülür.
herkul_44' Alıntı:hocam ekran kartınız ati ise, ati catalyst control center dan video bölümüne gireceksiniz. tümünde aynı seçeneğini seçeceksiniz.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, Allah sizinde sıkıntılarınızı gidersin hocam. kolay gelsin...hayatt' Alıntı:herkul_44' Alıntı:hocam ekran kartınız ati ise, ati catalyst control center dan video bölümüne gireceksiniz. tümünde aynı seçeneğini seçeceksiniz.
YAŞASINNNNN!!!
denedim oldu.
hocam allah ne sıkıntınız varsa gidersin...ya
ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİNİS İÇİN YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
İYİKİ VARSINIZ :alkis: