Teşekkürler hasari öğretmenim.... :alkis:
Koptum. uhaha:celikumit' Alıntı:araçlar için teşekkürler hocam. galiba sizin idare bilgisayarında virüs besliyordu sizde bütün kolleksiyonu mahfettiniz.
farmvillde bahçe ekip biçmek yerine bilgisayarında virüs besleyenlerde oluyur
hasari' Alıntı:Koptum. uhaha:celikumit' Alıntı:araçlar için teşekkürler hocam. galiba sizin idare bilgisayarında virüs besliyordu sizde bütün kolleksiyonu mahfettiniz.
farmvillde bahçe ekip biçmek yerine bilgisayarında virüs besleyenlerde oluyur
Kontrol ettim sağlam. Tekrar indirmeyi deneyin, indirirken bağlantınız kopmuş olmalı.kurtwolf' Alıntı:Hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler.Lakin dosya rar'dan çıkarırken hata veriyor.Tekrar yüklerseniz sevinirim.
hasari' Alıntı:Kontrol ettim sağlam. Tekrar indirmeyi deneyin, indirirken bağlantınız kopmuş olmalı.kurtwolf' Alıntı:Hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler.Lakin dosya rar'dan çıkarırken hata veriyor.Tekrar yüklerseniz sevinirim.
sisteminizle ilgili bir sorun olmalı kontrol ettim çalışıyor. Diğer temizleme araçlarını kullandıktan sonra bu aracı çalıştırırsanız büyük ihtimalle çalışacaktır.recepeskici' Alıntı:hasari' Alıntı:Kontrol ettim sağlam. Tekrar indirmeyi deneyin, indirirken bağlantınız kopmuş olmalı.kurtwolf' Alıntı:Hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler.Lakin dosya rar'dan çıkarırken hata veriyor.Tekrar yüklerseniz sevinirim.
recepeskici' Alıntı:hasari' Alıntı:Kontrol ettim sağlam. Tekrar indirmeyi deneyin, indirirken bağlantınız kopmuş olmalı.kurtwolf' Alıntı:Hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler.Lakin dosya rar'dan çıkarırken hata veriyor.Tekrar yüklerseniz sevinirim.
hasari' Alıntı:Virüslü Sistemi Temizleme
3) Tüm dosyaları ağda paylaşıma açılmıştı bunada sebep olan patron virüsüydü diğer adıyla Activexdebugger32.exe dir.. Hemen bende bunun için özel hazırlanan Ankara Üniversitesine ait olan cleaner aracını çalıştırdım ve bu virüsü tüm bölümlerden sildim sistemi kapatıp tekrar açtım ağa açık olan dosyarı kontrol ettim virüs silinmişti.
coderfree' Alıntı:hasari' Alıntı:
Arkdaşım o temizleme aracı aslında Ankara Üniversitesi'ne ait değil. Eğer bu araç halâ yayındaysa lütfen bana linkini yayınla. Hukuki olarak yanlış bir uygulamaya gitmişlerdi çünkü o temizleme aracında Dracula Virüs Temizleyici'nin ilk sürümlerin ait bilgi kullandılar versiyon 3.1 ya da 3.0 olması lazım.Sonuçta Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın yaptığı bu işlem bilgi hırsızlığıdır ve yasal olarak dava açılması durumunda Ankara Üniversitesi BİDB'ye karşı kazanılabilecek bir durum.