1 GB virüs mü? nasıl birikmiş o kadar virüs? teşekkürler
fa.ruk44' Alıntı:hasari' Alıntı:Koptum. uhaha:celikumit' Alıntı:araçlar için teşekkürler hocam. galiba sizin idare bilgisayarında virüs besliyordu sizde bütün kolleksiyonu mahfettiniz.
farmvillde bahçe ekip biçmek yerine bilgisayarında virüs besleyenlerde oluyur
süpermiş gerçekten...bilgi için teşekkürler...yalnız bir arkadaşına bilgisayarın baktım bugün bilgisayarda antivirüs programı yok ve eminim birkaç bin tane de virüs vardır...Ama ben avastı bir türlü kuramadım çünkü kuruluma geçemiyor...tam kuracağım kapatıyor(virüsler)...güvenli kipte açılmıyor..bunun bir yolu var mı? format dışında tabii ki..malum bilgiler yüzünden (özellikle bilsa)bazı bilgisayarları formatlayamıyoruz...
önerilen programların hepsini çalıştırdım bu arada ama virüs programını kuramadım...
Farklı bir kaç araç daha ekledim ve mevcut olanları güncelleyerek yeniden paylaştım.mas1961' Alıntı:faydalı bir konu, güncellenerek tekrar paylaşılırsa çok güzel olur.. :alkis:
hasari' Alıntı:Farklı bir kaç araç daha ekledim ve mevcut olanları güncelleyerek yeniden paylaştım.mas1961' Alıntı:faydalı bir konu, güncellenerek tekrar paylaşılırsa çok güzel olur.. :alkis: