bilgisayarbilisim60
Aktif Üye
arkadaşlar eski adı Biri Adsl(koç net) yani adı Vodafone.net olan internet sağlayıcıdan uzak durun.Bundan 2,5 yıl önce BİRİ Adsl üzerinden internet bağlattım,2 yıl taahhütlü olduğu için mecburen 2 yıl kullandım daha sonra aralık gibi kapattırdım.bu kapatma surecinde belkı yuz kere arayıp kapamayalım yok su kampanya var yok bu kampanya var felan dıye oyladılar. en sonunda kapattılar ve kapattıkları gun telefondaki bayan, kurye gonderıp modemi alacaklarını soyledıler ben de tamam gelın alın dedım.Modemi hazırlayıp 2 ay bekledım ama gelen gıden olmadı. en son geçenlerde cep telefonuma bır mesaj geldı; şubat ayı faturanız 150 Tl diye..arayıp neyın nesı dıye sordugumda modemın parası dedıler. Siz modemı almaya geldınız de ben mı vermedım deyınce, modemı kendı ımkanlarınızla gondermenız gerekıyor dedıler.Neyse uzatmadan sonuca gelelım, benım cebımden para odeyerek kargo yapmam ıstenıyor yoksa 25 marta kadar 150 tl lık faturayı odemem ıstenıyor. SIZ DEGERLI ARKADASLARA ONERIMDIR, BU ŞİRKETTEN UZAK DURUN,CEVRENIZDEKI INSANLARI DA UZAK TUTUN BENCE...Sahtekarlık diz boyu cunku.
kolay gelsın
kolay gelsın