VODAFONE.NET'ten uzak durun!!!

Kodla Büyü

bilgisayarbilisim60

Aktif Üye
arkadaşlar eski adı Biri Adsl(koç net) yani adı Vodafone.net olan internet sağlayıcıdan uzak durun.Bundan 2,5 yıl önce BİRİ Adsl üzerinden internet bağlattım,2 yıl taahhütlü olduğu için mecburen 2 yıl kullandım daha sonra aralık gibi kapattırdım.bu kapatma surecinde belkı yuz kere arayıp kapamayalım yok su kampanya var yok bu kampanya var felan dıye oyladılar. en sonunda kapattılar ve kapattıkları gun telefondaki bayan, kurye gonderıp modemi alacaklarını soyledıler ben de tamam gelın alın dedım.Modemi hazırlayıp 2 ay bekledım ama gelen gıden olmadı. en son geçenlerde cep telefonuma bır mesaj geldı; şubat ayı faturanız 150 Tl diye..arayıp neyın nesı dıye sordugumda modemın parası dedıler. Siz modemı almaya geldınız de ben mı vermedım deyınce, modemı kendı ımkanlarınızla gondermenız gerekıyor dedıler.Neyse uzatmadan sonuca gelelım, benım cebımden para odeyerek kargo yapmam ıstenıyor yoksa 25 marta kadar 150 tl lık faturayı odemem ıstenıyor. SIZ DEGERLI ARKADASLARA ONERIMDIR, BU ŞİRKETTEN UZAK DURUN,CEVRENIZDEKI INSANLARI DA UZAK TUTUN BENCE...Sahtekarlık diz boyu cunku.

kolay gelsın

Bankalar, cep telefonu şirketleri vb hepsi aynı telden çalıyor.

Yuhh diyorum. İki sene kullandığınız eski modemi mi istiyorlar ?

yolla gitsin hocam modemi,
üzerine de münasip bir not iliştirin
onlar ne yapacaklarını bilirler

HOCAM HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET EDİN BAKIN NE CEVAP VERECEKLER BİLDİĞİM KADARI İLE SİZE MODEM VERİLİRKEN TAAHHÜT ETTİĞİN SÜREDEN ERKEN KAPATIRSANIZ MODEM PARASI ALABİLİRLER. ANCAK SÜRE DOLDUKTAN SONRA YAPARLARSA BÖYLE BİR ŞEY YOK HAKKINIZI ARAYIN HATTA TELEFONLA ARAYIN SİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM FALAN DİYE TEHDİT EDİN O ZAMAN ÇARK EDERLER.

hocam şikayetvar.com a müracaat edin hemen size dönerler

rezil olmamak için sizi mağdur edemezler

arkadaşların önerilerinin hepsini yaptım ama maalesef burası Türkiye...

tüketici hakem heyetine şikayet ettim 20 gün sonra dilekçe ellerine ulaşmış adamların, şikayet merciini de şikayet etmem gerekecek sanırım.

sikayetvar.com sitesine yazdım adamlar cevap olarak müşterimize ulaşıldı sorun cözuldu diye yazmışlar, sorun cozulmedı dıye cevap yazdım bu seferde sıte yayınlamadı, aynı mahıyette sıkayet dıye...

modemı ellerımle goturup onlerıne atacam adi heriflerin ama bılgınız olsun uzak durun arkadaslar bu yamyamlardan..

Vodafone yalin adsl'e geçiş yaptim. 2 yıl taahhütlü 16 Mbit 50 GB AKK 49 tl. Hızı gayet iyi. Bakalım nasıl olucak. Ttnet pahalı gelmeye baslamisti.

Bende almayı düşünüyorum, çokta olumlu yorumlar göremedim. Başvurudan kaç gün sonra açıldı. Modem aldınız mı? Vodafon eden

Hocam böyle bir durum benim de başıma geldi. Kısaca anlatayım ben de Smile Adsl kullanıyordum taahhütüm bitti. Aradım müşteri hizmetlerini interneti kapatmak istediğimi söyledim, bir sürü zorluk çıkardılar kimlik fotokopisini göndermeniz gerekiyor şudur budur diye uzattılar. Baktım olmayacak internette arama yaparken Bilgi Teknolojileri Kurumu şikayet sayfasını gördüm. Siteye üye oldum şikayet oluşturdum ve bir gün sonra müşteri hizmetleri beni aradı ve kapatma işlemini yapacaklarını söylediler. Ama bana güzel bir teklif sundular ve sonra vazgeçtim. Size tavsiyem altta linkini vereceğim siteye girin ve şikayetinizi oluşturun.

https://tuketici.btk.gov.tr/

aynı katakulli hepsinde var bana da digitürk yaptı aynısını izlemediğim film kanallarına bayıldım 20 lira havadan bir yıl. iptal dilekçesi verdim şimdi 10 liraya izliyom belgesel hd ulusal kanalları. aynısını her sene yapacam

bende 4 senedir birii kullanıcısıydım herhangı bır sıkıntı yasamadım suanda onların 2 yıllık tahutle 50 tl olan kampanyasını kullanıyorum sıkıntı yok

modem konusunda ben zaten hıcbır kurumdan modem almam cunku ttnetten aldıgım sadece ttnette calısmıstı degıstırme hakkı vermemıstı yenı almam gerekmıstı o nedenle modemı fırmadan almak mantıklı degıl sıze yaptıkları kampanya yanlıs degılsem bedava modem verıp tahut ıstıyorlardı cıkmanız durumunda modemı ıstemelerı bu nedenledır

benim tavsiyem
anlaşma yaparken dikkat edin.hiçbirisine güvenmeyin.
ttnet
bankalar
GSM operatorleri
hepsi adam yolmanın peşinde anlaşma yaptınmı iş bitmiş denemktir.elini veren kolunu alamıyor.

bilgisayarbilisim60' Alıntı:
arkadaşlar eski adı Biri Adsl(koç net) yani adı Vodafone.net olan internet sağlayıcıdan uzak durun.Bundan 2,5 yıl önce BİRİ Adsl üzerinden internet bağlattım,2 yıl taahhütlü olduğu için mecburen 2 yıl kullandım daha sonra aralık gibi kapattırdım.bu kapatma surecinde belkı yuz kere arayıp kapamayalım yok su kampanya var yok bu kampanya var felan dıye oyladılar. en sonunda kapattılar ve kapattıkları gun telefondaki bayan, kurye gonderıp modemi alacaklarını soyledıler ben de tamam gelın alın dedım.Modemi hazırlayıp 2 ay bekledım ama gelen gıden olmadı. en son geçenlerde cep telefonuma bır mesaj geldı; şubat ayı faturanız 150 Tl diye..arayıp neyın nesı dıye sordugumda modemın parası dedıler. Siz modemı almaya geldınız de ben mı vermedım deyınce, modemı kendı ımkanlarınızla gondermenız gerekıyor dedıler.Neyse uzatmadan sonuca gelelım, benım cebımden para odeyerek kargo yapmam ıstenıyor yoksa 25 marta kadar 150 tl lık faturayı odemem ıstenıyor. SIZ DEGERLI ARKADASLARA ONERIMDIR, BU ŞİRKETTEN UZAK DURUN,CEVRENIZDEKI INSANLARI DA UZAK TUTUN BENCE...Sahtekarlık diz boyu cunku.

kolay gelsın

Hocam sözleşmeye göre ya 24 ay(yada 12 ay) sonunda modem senin olur(ücretini alırlar) yada modem hizmet aldığın sürece sana bedelsiz olarak tahsis edilir. Senin sözleşmen ikinci yazdığım yani hizmet süresince ücretsiz verilmiş sana. Ben 2 kere biri adsl hizmeti kapattım. İkisindede modemi kendilerinin almasını beklemedim. Çünkü almayacaklarını ve ücret talep edeceklerini biliyordum. Adsl digitürk dsmart farketmez kapatmanın en uygun yolu kimlik fotokopinin altına kapatma dilekçesi yazıp fax çekmektir. Hat kapanınca da sakın modemi-cihazı almalarını beklemeyin. Kendiniz kargolayın. Müşteri hizmetleri teslimat adresi veriyor. Geçmiş olsun. Sİz şimdi modemi kargolayın. 2-3 gün sonrada müşteri hizmetlerine modem elinize ulaştı mı diye sorun. Evet geldi dedikleri zamanda fatura iptal talep edin. Yapmazlarsa şikayet edersiniz tekrar. Şu anda size çıkarılan modem faturasından şirket haklı.

Modem almadım, eskiyi kullanıyorum. 20 sinde başvurdum 30 unda şifre geldi. Bende sıkıntı çıktı telekom yalın hatta gecmek için dönüşüm başvurusu istedi. Gittim başvuruyu yaptım birgün sonra geçtim. Müşteri hizmetleri çok bekletiyor. Hızı 12.67 mbit çıktı. Eskiden ttnette 8 mbitte 5-6 mbit anca alabiliyordum.

BBNET
Geri