hocam win7 lite daha verimli demişsiz elınızde var mı o win7 lite?
Evet bunu yükledim çok iyi harika şuan cihaz uçuyor gerçekten çok başarılı olmuşYorumlarda aşağıdakinden çok iyi diye bahsedilmiş.
https://www.tnctr.com/topic/737625-windows-81-embedded-industry-pro-up3-x86x64-nisan-2020-easmurat/
ben bunu bir okuldaki bir bilgisayara yükledim sertifikayı yüklediğimde aşağıdaki hatayı aldım Çözemedim yeniden format atmam gerektiYorumlarda aşağıdakinden çok iyi diye bahsedilmiş.
https://www.tnctr.com/topic/737625-windows-81-embedded-industry-pro-up3-x86x64-nisan-2020-easmurat/
32-64 arası hız farkı gözlemlemedim.Bu arada ben de lite windows arıyorum da, 32 bit olanlar mı yoksa 64 bit olanlar mı daha hızlıdır.
Deneyen bilgi verirse sevinirim.
Evet hocam sertifika hatası veriyor bende denedim tnctr de Bing ile single language var onu dene.ben bunu bir okuldaki bir bilgisayara yükledim sertifikayı yüklediğimde aşağıdaki hatayı aldım Çözemedim yeniden format atmam gerekti
8.1 i netbook a kurmak istiyorum ama bir sorum var 64 bit mi yoksa 32 bit lik olanı mı tercih ediyorsunuz. Samsung netbook atom işlemci 2 gb ram ssd var ama bir türlü canlandıramadım win 10 lite win 7 starter ve win7 sp1 den verim alamadım en son bu kaldı yoksa linux deneyeceğim.Katılıyorum, 8.1 embedded candır, gerisi heyecandır. Classic shell ile menü işi de halledilebilir.
https://drive.google.com/drive/folders/0B_qKkTEYbAN7RVFyWWRLOWdqemchasari hocam win10 lite için link verebilir misiniz?
Bunu son versiyonunu denedim bana yavaş geldi.Bir de süper lite + compact lite çalışması var. Sanırım japonya menşeili. Hafifliğiyle meşhur. Kurulumdan sonra Türkçe dil paketini kurmalısınız.
Kaldırıbilecek herşeyi kaldırarak o kadar lite birşey yapmış ki ilginç. Bir de kaldırılan bileşenleri isteğe bağlı olarak kurabileceğiniz bir arayüz hazırlamış. Bununla eksik gördüğünüz bileşenleri ekleyebilirsiniz.
Tavsiyem kişisel olarak kullanmanızdan ziyade, okulda eski pc'lerde kullanmanızdır. Ya da gerekli güvenlik yazılımlarını ekleyerek siz de kullanabilirsiniz.
Tavsiyem compact ya da compact+def versiyonunu kurmanızdır. (def: defender)
http://ghostspectre.the-ninja.jp/20H2.X64.html
Kurulumdan sonra isteğe bağlı bileşenleri kurulabileceğiniz arayüz aşağıdaki gibidir.
hasari hocam sizin lite sisteminizde ne gibi çıkarmalar var. Biraz ayrıntı verebilir misiniz?Bunu son versiyonunu denedim bana yavaş geldi.
Bende hazır aldım onu ama çok hızlı denemelisin.hasari hocam sizin lite sisteminizde ne gibi çıkarmalar var. Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
Bende hazır aldım onu ama çok hızlı denemelisin.
Birde dün o sistemi test ettim başlangıçta uygulama filan çalıştırması harika ama benim orjinal iso win10'dan daha ağır çalıştı. Birde siz test edin fark edeceksiniz.
Açıkçası windowsun o özelliklerini kullanmıyorum programlar kurulabiliyor. zaten windowsun çıkarılan özellikleri kullanışlı olmayan özellikler. Yine de tercih meselesi zaten. Sistem özellikleri düşük olan cihazlar için harika.İndirip denediğimde 2015 yılına ait windows 10 sürümü üzerine yapılan bir çalışma. Yani oldukça eski bir sürüm. Nispeten hızlı olması doğal.
Bu sürümde de temel donatılar ve sistem araçları dışında hiçbir şey yok. Hatta edge bile yok. İE var. Oradan edge indireyim dedim indiremedi. Chrome indirip oradan edge kurayım dedim yine kuramadı. Güncellemeleri denetleyeyim dedim yapamadı. Mağaza uygulaması da yok kurmak için biraz araştırdım ama bulamadım. Belki vardır bir yolu.
Hızlı ama sistemden çıkartmalar kontrolsüz yapılmış sanki bir şeyleri eklemek zor. Öyleki fotoğrafları bile paint açıyor. Başka uygulama yok. Adam ederim derseniz kullanılabilir.
hocam bunu yükelyince driver istiyormu pc. yoksa diğer windows 10 lardaki gibi yüklü oluyormu içinde
Yüklü oluyor içinde.hocam bunu yükelyince driver istiyormu pc. yoksa diğer windows 10 lardaki gibi yüklü oluyormu içinde
Atom işlemcili bilgisayarda ve Celeron bilgisayarlarda test ettim çok iyi çalışıyor sizde denersiniz.bizim külüstürler kaldırır mı acaba
8.1 embeddedwin 8.1 embedded mi yoksa windows 10 lite mı? 3gb ram celeron işlemci. Bu iki işletim sisteminin hangisini kurayım.