google'awin 8.1 embedded için link verebilecek olan var mı
win 8.1 embedded türkçe drive yazınca ilk sırada geliyor diyorlar
google'awin 8.1 embedded için link verebilecek olan var mı
Hocam dediğiniz şekilde yazıp microsoftun sitesinden indirdim. Kurulumda key istiyor, atlama imkanı yok. Birkaç farklı key denedim internetten fakat olmuyor, sonraki ekrana geçemedim. Bunun için ne yapmamız gerekiyor?google'a
win 8.1 embedded türkçe drive yazınca ilk sırada geliyor diyorlar
bana da lazımHocam dediğiniz şekilde yazıp microsoftun sitesinden indirdim. Kurulumda key istiyor, atlama imkanı yok. Birkaç farklı key denedim internetten fakat olmuyor, sonraki ekrana geçemedim. Bunun için ne yapmamız gerekiyor?
hocam banada yollayabilirmisinizözelden gönderdim.
Kullanıp memnun kalan var mı?bende bunu denicem
Güzel çalışmaya benziyor. Denemeye değer. Okullardaki bilgisayarlar neyse de, acaba kişisel bilgisayar için güvenli midir?bende bunu denicem
Güzel çalışmaya benziyor. Denemeye değer. Okullardaki bilgisayarlar neyse de, acaba kişisel bilgisayar için güvenli midir?
Hasari hocam senin lite 10 u kullanmıştım daha önce hoşuma gitmişti. Elime atom işlemcili 2 gb ram li netbook geçti. Onda deneyeceğim. Fakat isosunu bulamadım. Linkten indirmek istediğimde de erişim izni iste diyor. Yardımcı olabilir misin hocam?
+1Hasari hocam senin lite 10 u kullanmıştım daha önce hoşuma gitmişti. Elime atom işlemcili 2 gb ram li netbook geçti. Onda deneyeceğim. Fakat isosunu bulamadım. Linkten indirmek istediğimde de erişim izni iste diyor. Yardımcı olabilir misin hocam?
Merhabalar hocam, şimdi yeniden test ettim indirebiliyor olmanız gerekiyor test ettim sıkıntı yok mümkün ise google drive oturumunuzu açıp indirmeyi deneyin.Hasari hocam senin lite 10 u kullanmıştım daha önce hoşuma gitmişti. Elime atom işlemcili 2 gb ram li netbook geçti. Onda deneyeceğim. Fakat isosunu bulamadım. Linkten indirmek istediğimde de erişim izni iste diyor. Yardımcı olabilir misin hocam?
Merhaba Hasari hocam. Oturum açtırıyordu zaten. Şimdi de aynı uyarı geliyor.Merhabalar hocam, şimdi yeniden test ettim indirebiliyor olmanız gerekiyor test ettim sıkıntı yok mümkün ise google drive oturumunuzu açıp indirmeyi deneyin.
https://drive.google.com/drive/fold...LOWdqemc?resourcekey=0-OYj3y9vOsO2zdzmIANFDUgMerhaba Hasari hocam. Oturum açtırıyordu zaten. Şimdi de aynı uyarı geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 70641
Şimdi açtı Hasari hocam. Çok teşekkür ederim. Uğraştırdım.https://drive.google.com/drive/fold...LOWdqemc?resourcekey=0-OYj3y9vOsO2zdzmIANFDUg
Hocam farklı tarayıcılarda denedim (oturumum açık olmayanlar) ayrıca şimdi sizin için bir akıllı tahtada denedim gene sıkıntısız indirdi. Şimdi farklı bir yere upload ediyorum onu da denersiniz.
Hocam bunu 2gb ramde performansı nasıl? Atölyemizdeki bir bilgisayar için dünüyorum. 2gb kasar mı?
iyi çalışır sıkıntı olmaz.Hocam bunu 2gb ramde performansı nasıl? Atölyemizdeki bir bilgisayar için dünüyorum. 2gb kasar mı?
Hasari hocam yüklü program var mı içinde? Yapacağımız bir ayar var mı? Ekran görüntüsü varsa paylaşabilirmisiniz.iyi çalışır sıkıntı olmaz.
Yüklü program yok, onları kendiniz yüklersiniz. Bildiğiniz standart görüntüsü var. Sadece normal sürümlerin lite olanı.Hasari hocam yüklü program var mı içinde? Yapacağımız bir ayar var mı? Ekran görüntüsü varsa paylaşabilirmisiniz.
Cihazınıza uygun sürücüyü bulup yüklerseniz düzelir.@hasari hocam win10 lite kurdum fakat kablosuz bağdaştırıcı görünmüyo (sadece kablolu bağlantı var) bunu düzeltmenin bir yolu var mı?