:+1:klebsiella' Alıntı:Eskiden davetiye sistemi vardı bence o iyi bir uygulamaydı diye düşünüyorum
:+1:klebsiella' Alıntı:Eskiden davetiye sistemi vardı bence o iyi bir uygulamaydı diye düşünüyorum
:alkis: :alkis:mavisi' Alıntı:zaten tüm gün onlarlayız , bari şurda öğrencisiz kalabilsek
:+1:Zizu_' Alıntı::+1:klebsiella' Alıntı:Eskiden davetiye sistemi vardı bence o iyi bir uygulamaydı diye düşünüyorum
:+1:hasari' Alıntı:Arkadaşlar rica ediyoruz lütfen öğrencilerinizi buraya yönelendirmeyin. 2 aydır öğrencilerin saçma sapan mesajlarını temizlemekten başka işe bakamaz olduk. Yasak listemiz doldu taştı bırakalım bu ortam bize özel kalsın.
mystreous' Alıntı:Bence hem davetiye sistemi, hem de üye olmayanın iletileri görmesi engellenmeli.
kadirkayabey' Alıntı:mystreous' Alıntı:Bence hem davetiye sistemi, hem de üye olmayanın iletileri görmesi engellenmeli.
+1
firtuna61' Alıntı:r10 gibi davetiye sisteme dönmeli site. her önüne gelen siteye üye olamamalı forumdaki konuları okumasın bir sorun olduğunda müdür müdür yardımcıları hepsi bu siteye bakıyor bak başka okullarda ne görevler düşüyor size sen yatıyorsun gibi ifadeler kullanıyorlar
..tanes' Alıntı:bencede bu forumda artık bişeyler yapılmalı, her isteyen üye olmamalı, barbaryan hocam, evet biz de her önüne gelendik bir zamanlar ama öğretmen olarak öğrencilerin burada olması, içeriği görebilmesi bence gayet can sıkıcı. Davetiye sisteminde tanıdığı kişilerde davetiye olmayan üye olamıyo ama her yeni bilgisayar öğretmeninin en az 1tane daha önceden tanıdığı bilgisayar öğretmeni vardır diye düşünüyorum(en azından kendi öğretmenleri). Ayrıca davetiye istek linki de bulunursa hem millet zırt diye üye olamadığı için gereksizse uğraşmaz hem de daha seçkin üyelerimiz olur