Tezli başvurusu yapılabilecek üni hangileri araştıran varmı
Tezli başvurusu yapılabilecek üni hangileri araştıran varmı
86 diploma puanı anadolu üniversitesi uzaktan yüksek lisansa giremedim. Keşke başka üniversiteye başvursaydım
Eğitim teknolojileriHangi bölümü seçtiniz
Bende sürekli ertelediğim yüksek lisans öğrenimini uzaktan yüksek lisans ile tamamlamak istiyorum. Sanırım Güz dönemi için geç kaldık. Fakat 2. dönem bakacağım.Bahar dönemi Amasya, Maraş ve Eskişehir Osmangazi üniversitelerini takip edin, uzaktan yüksek lisans bölümleri düşük puanlarla kapattı.
Sayın Yazar HocamBende sürekli ertelediğim yüksek lisans öğrenimini uzaktan yüksek lisans ile tamamlamak istiyorum. Sanırım Güz dönemi için geç kaldık. Fakat 2. dönem bakacağım.
1- BÖTE mezunu olarak hangi bölümleri tavsiye edersiniz?
2- Uzaktan Tezsiz yüksek lisans programını bitirdiğimizde MEB 'dan yüksek lisans artırımı ve puanı alıyor muyuz?
Ben 92.76 ile girdim hocam. Ama dönemlik 1800 tl fazla geldi bana. Sanırım kayıt yaptıramayacağım.86 diploma puanı anadolu üniversitesi uzaktan yüksek lisansa giremedim. Keşke başka üniversiteye başvursaydım
Teşekkür ederim sayın hocam.Sayın Yazar Hocam
1. sorunuz için; kendi branşımızla ilgili y.lisans yapmak daha mantıklı.. Yani Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Ana Bilim Dalı..
2. Tezsiz Y.Lisans bittiğinde MEB 30 hizmet puanı veriyor.. Ek ders de yüzde 5 gibi etki ediyormuş..
Nacizane cevapladım, yanlışsa bilen arkadaşlar düzeltsin..
hocam hangi bölüme kaydoldunuz. Bende bu yıl Bilişim Tek. Pr. Uzaktan Eğitim alanına kaydoldum.bende sakarya uzaktan eğitime 30.yedekten girdim dönemlik harç ücreti 2000 lira
Hocam yazmış, 30 hizmet puanı ve yüzde 5 ek ders ücretine yansıyor.
Bölümü çok dikkate almadım ben, Amasya Teknoloji ve İnovasyon yönetimine yazıldım. Eskişehir Osmangazi İlköğretim Matematik bölümü de geldi ama dönemlik fiyat 2250 TL idi.
Fiyat konusunda en ucuz Maraş 1200 TL dönemlik sonra Amasya 1500 tl
Alan dışı olarak yüksek lisansa girebilirsiniz. İlk sene genelde bir ya da iki dönem hazırlık programı okuturlar. Temel alan derslerini vermenizi isterler.Hocam yüksek lisans matematik bölümü nasıl geliyor size? Ayrıca matematik bölümü mü okudunuz üniversitede.
Hayırlı olsun başkan. Hangi bölüme girdin?Samsun 2. sıradan girdim
Mümkün olursa mutlaka tezli öneririm.Bende sürekli ertelediğim yüksek lisans öğrenimini uzaktan yüksek lisans ile tamamlamak istiyorum. Sanırım Güz dönemi için geç kaldık. Fakat 2. dönem bakacağım.
1- BÖTE mezunu olarak hangi bölümleri tavsiye edersiniz?
2- Uzaktan Tezsiz yüksek lisans programını bitirdiğimizde MEB 'dan yüksek lisans artırımı ve puanı alıyor muyuz?
Bende oradayım hocam dersleri seçtim, veritabanı, Python, bide en fazla kayitolunan derslere kayıt oldum... irtibatı koparmayalimhocam hangi bölüme kaydoldunuz. Bende bu yıl Bilişim Tek. Pr. Uzaktan Eğitim alanına kaydoldum.
Eskişehir Osmangazi üniversitesi Uzaktan Eğitim Tezsiz hocamHocam yüksek lisans matematik bölümü nasıl geliyor size? Ayrıca matematik bölümü mü okudunuz üniversitede.
Oyun devam ederken kural değiştirdiler.. Normalde sonuç açıklamaları gerekiyordu bir de baktım ki bölüm değiştirmek isteyenler için tercih hakkı tanınmış.. Yani böyle bir şey olabilir mi? Bir şeyi de düzgün yapın be kardeşim..Amasya Üniversitesi iki program arasında geçiş hakkı tanımış öğretim teknolojilerine kayıt yaptırmıştım bir de teknoloji inovasyonu var fakat bu bölüm hakkında bilgim yok öğretim de kalayım mi inovasyon programına geçeyim mi
Çetin abi hiç bilgilendirme de yapılmadı, parayı yatırdık tamam da bize dönüş filan hiç mi yapılmaz.Oyun devam ederken kural değiştirdiler.. Normalde sonuç açıklamaları gerekiyordu bir de baktım ki bölüm değiştirmek isteyenler için tercih hakkı tanınmış.. Yani böyle bir şey olabilir mi? Bir şeyi de düzgün yapın be kardeşim..