bu da üniversitenin kalitesini gösteriyorÇetin abi hiç bilgilendirme de yapılmadı, parayı yatırdık tamam da bize dönüş filan hiç mi yapılmaz.
Seni Çayeli HEM'de tanıdığımda tarih bölümüne yeni girmiştin. Emeklerin sonuç vermiş, tebrik ederim seni hocam. Yolun açık olsun.Ben de ikinci üniversite tarih okuduktan sonra yeditepe üniversitesi tezli yüksek lisans bitirdim.
Çalıştığım ilçenin tarihini tez olarak yazdım.
Şimdi çocuktan dolayı ara verdim sadece İngilizce çalışıyorum ileride doktora için temel oluşturuyorum, bakalım kısmet.
Hocam yazmış, 30 hizmet puanı ve yüzde 5 ek ders ücretine yansıyor.
Bölümü çok dikkate almadım ben, Amasya Teknoloji ve İnovasyon yönetimine yazıldım. Eskişehir Osmangazi İlköğretim Matematik bölümü de geldi ama dönemlik fiyat 2250 TL idi.
Fiyat konusunda en ucuz Maraş 1200 TL dönemlik sonra Amasya 1500 tl
Hocam senin ismin neydi?Seni Çayeli HEM'de tanıdığımda tarih bölümüne yeni girmiştin. Emeklerin sonuç vermiş, tebrik ederim seni hocam. Yolun açık olsun.
Sizin bölüm ne hocam, Amasya dersleri sisteme yüklemişHocam bende bir merak o bu derken işime en uygun geleni, uzaktan tezsiz olanına karar verdim. Çünkü bu iş için emek, zaman ve para ayırmanız gerekiyor. Benim bütçem belli, evde 2 çocuk, btr, eba destek noktası, uzaktan eğitim derken, anladım ki ancak uzaktan yapabilirim. Amasya uzaktan tezsiz e başvurdum, bu hafta dersler başladı. Fiyat olarak dönemlik 1640 tl ödeniyor. Anadolu üniversitesine de başvurdum ama bu yıl patlama olmuş sanırım, yedekten bile giremedim Puan muhabbetinden dolayı başvuru sayısı çok fazla sanırım. İhtiyaçlarınız doğrultusunda kara vermeniz gerek, dünya kadar para verip yarıda bırakmak ta var.
Bende Amasya Üniv. Öğretim Teknolojilerine yerleştim hocam. Toplam 5 ders kaydım var otomatik yapılmış sizde de öyle mi? Bir de canlı ders saatlerini nereden öğreniyoruz. Ben arşivden izlemeye başladım yeni.Öğretim teknolojileri hocam, bu hafta başladık derslere.
Bende Amasya Üniv. Öğretim Teknolojilerine yerleştim hocam. Toplam 5 ders kaydım var otomatik yapılmış sizde de öyle mi? Bir de canlı ders saatlerini nereden öğreniyoruz. Ben arşivden izlemeye başladım yeni.
Bende Amasya Üniv. Öğretim Teknolojilerine yerleştim hocam. Toplam 5 ders kaydım var otomatik yapılmış sizde de öyle mi? Bir de canlı ders saatlerini nereden öğreniyoruz. Ben arşivden izlemeye başladım yeni.
https://amasya.almscloud.com/Account/LoginBefore dersleri buradan takip ediyoruz.Hocam bende Amasya ünv öğretim tek. Yerleştim de ders seçilip sevilmediğini nereden baktınız
İSTANBUL UNIVERSITESINE BIR BAK HOCAMBen 92.76 ile girdim hocam. Ama dönemlik 1800 tl fazla geldi bana. Sanırım kayıt yaptıramayacağım.
Hocam tam olarak ne ücretinden bahsediyorsunuz?Hocam yazmış, 30 hizmet puanı ve yüzde 5 ek ders ücretine yansıyor.
Bölümü çok dikkate almadım ben, Amasya Teknoloji ve İnovasyon yönetimine yazıldım. Eskişehir Osmangazi İlköğretim Matematik bölümü de geldi ama dönemlik fiyat 2250 TL idi.
Fiyat konusunda en ucuz Maraş 1200 TL dönemlik sonra Amasya 1500 tl
Uzaktan tezsiz olduğu için üniversiteler harç ücreti alıyor hocam.Hocam tam olarak ne ücretinden bahsediyorsunuz?
Alper/SamsunHocam senin ismin neydi?
Anadolu Üniversitesi Tezsiz Uzaktan Yüksek Lisans Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
https://tezsizyl.anadolu.edu.tr/sikca-sorula-sorular
Anadolu Üniversitesi Tezsiz Uzaktan Yüksek Lisans Bölümleri
https://tezsizyl.anadolu.edu.tr/programlar
Yeterli katılım olursa il merkezlerinde tercih ederek seçip sınav yapabiliyorsunuz. Sınavlar öğretim görevlisi yazılı veya test yada karma bir şekilde sınav yapılıyor. Sınav Süresi 40 Dakika sürüyor. Başarısız olmanız durumunda büt sınavı Eskişehir Merkezde yapılıyor.
hocam merhababen düşünüyorum hocam. büyük ihtimalle eğitim teknolojileri bölümüne başvuru yapacağım.
Bu alanda yüksek lisans yapmış biri olarak hocaların çok kaliteli ve zevkli bir yüksek lisans oldu. Bu yıl öğretmen arkadaşların yoğun başvurusu olur ortalaması yüksek olandan başlayarak alımlar yapılıyor. Duyurulara dikkat edin ben 135 yedek çıkmıştı sıralamaya girip kayıt olmuştum.Eğitim Teknolojileri
(Uzaktan Öğretim) yüksek lisans düşünen arkadaşlar var mı ????