Re: Yine Yeniden Eylem..
Ancak haberdar olmak adına katılacak arkadaşların sayısını eylemle ilgili son bilgileri sık sık bu sitede duyurursanız daha iyi olur
Hocam bizlerde katılmak isteriz tabikiozgur917' Alıntı:evet arkadaşlar, bbnet bize hitap eden en güzel ortam, bundan dolayı eylem konusunu buraya açtık. yalnız şu gerçeği kaçırmamak gerekiyor, insanlar sürekli facebooka giriyorlar orayı boşlamamak gerekiyor. Öncelikli olarak eylem fikri ordan çıktı zaten önceki eylemi referans alarak biz de bu konuyu buraya da taşıdık. Arkadaşın dediği gibieylemi 17eylül olarak düşünüyoruz, okulların açılışına denk gelsin diye, fakat hala okumakta olan bilişim öğretmeni adaylarının da katılımını sağlamak amaçlı biraz daha geç olsun diyenler de var. biz olabildiğince erken olsun diyoruz. Ben önceki eylemde yoktum ama biliyorsunuz önceki eylemine eğitim söz sen sendikası yardımcı olmuştu. Yine bir sendikadan ankaradaki prosedür ve hazırlık için destek almamız gerekiyor. bununla birlikte yerellerde üye olduğumuz sendika şubelerinden de maddi destek sağlayabiliriz. Biz bunlarla uğraşıyoruz, dileğimiz burdaki arkadaşları da bu sürece dahil etmek, ve çok hızlı bir şekilde çalışıp sonuca uşlaşmak. Zaman işliyor...
Ancak haberdar olmak adına katılacak arkadaşların sayısını eylemle ilgili son bilgileri sık sık bu sitede duyurursanız daha iyi olur