her eylüle isyan' Alıntı:yok hocam yavaşlıktan değil bu forumdakiler ölüteknoumut' Alıntı:hocam forum vasıtasıyla çok yavaş haberleşme oluyor..şu zamanda herkesin bir facebook hesabı vardır.en başa facebook adresimizin linkini koysak orda tartışsak daha hızlı olmaz mı? :?: :?: :?:
boşverin buradaki zombileri siz, face book tan devam edin
hocam hala okuyan arkadaşlarımız daha çok facebookda vakit geçirdikleri için oradan da insanlara ulaşmaya ve oradakileri buraya yönlendirmeye çalışıyoruz.. bt öğretmenlerinin yapacağı bir eylemi ancak bbnet de organize edebiliriz.. o yüzden gereksiz konuşmalara gerek olmadığını düşünüyorum..her eylüle isyan' Alıntı:yok hocam yavaşlıktan değil bu forumdakiler ölüteknoumut' Alıntı:hocam forum vasıtasıyla çok yavaş haberleşme oluyor..şu zamanda herkesin bir facebook hesabı vardır.en başa facebook adresimizin linkini koysak orda tartışsak daha hızlı olmaz mı? :?: :?: :?:
hocam faceden devam etmicez, emin olun oradaki insanları buraya yönlendirmek için çok çaba harcıyoruz.. burada bir kişinin söylediklerine istinaden böyle bir yorum yazmanıza hiç gerek yoktu bence..Cemal TANER' Alıntı:tamam face ten devam edın gorecez , mısırda dıkdator devıren face turkıyede bt ogretmenlerının dertlerını cozecek mı
:-1:her eylüle isyan' Alıntı:yok hocam yavaşlıktan değil bu forumdakiler ölüteknoumut' Alıntı:hocam forum vasıtasıyla çok yavaş haberleşme oluyor..şu zamanda herkesin bir facebook hesabı vardır.en başa facebook adresimizin linkini koysak orda tartışsak daha hızlı olmaz mı? :?: :?: :?:
bilisimeylemi' Alıntı:hocam faceden devam etmicez, emin olun oradaki insanları buraya yönlendirmek için çok çaba harcıyoruz.. burada bir kişinin söylediklerine istinaden böyle bir yorum yazmanıza hiç gerek yoktu bence..Cemal TANER' Alıntı:tamam face ten devam edın gorecez , mısırda dıkdator devıren face turkıyede bt ogretmenlerının dertlerını cozecek mı
Hocam ben kendimdeyim B.T. öğretmenleri kendindedeğil şu an yığınlar halinde bu eylem için uğraşıyor olmamız gerekirken katılmak bile güç geliyor bizethe_korsan' Alıntı:her eylüle isyan' Alıntı:yok hocam yavaşlıktan değil bu forumdakiler ölüteknoumut' Alıntı:hocam forum vasıtasıyla çok yavaş haberleşme oluyor..şu zamanda herkesin bir facebook hesabı vardır.en başa facebook adresimizin linkini koysak orda tartışsak daha hızlı olmaz mı? :?: :?: :?:
Arkadaşım kendine gel...
:+1: :alkis:her eylüle isyan' Alıntı:Hocam ben kendimdeyim B.T. öğretmenleri kendindedeğil şu an yığınlar halinde bu eylem için uğraşıyor olmamız gerekirken katılmak bile güç geliyor bizethe_korsan' Alıntı:her eylüle isyan' Alıntı:yok hocam yavaşlıktan değil bu forumdakiler ölüteknoumut' Alıntı:hocam forum vasıtasıyla çok yavaş haberleşme oluyor..şu zamanda herkesin bir facebook hesabı vardır.en başa facebook adresimizin linkini koysak orda tartışsak daha hızlı olmaz mı? :?: :?: :?:
Arkadaşım kendine gel...
ayrıca zombi kelimesini hakaret için değil bir benzetme olarak kullandım hani yaşıyor ama ölü gibi diye bir deyim var ya o manada.
herkes için de kullanmıyorum, durumumuzdan şikayet edip hiçbirşey yapmayanlar için kullandım. yarası olmayan gocunmasın lütfen.
Bana kızmak yerine eyleme katılım konusunda arkadaşlara telkinlerde bulunsanız keşke belki sizi dinlerler.
Hocam şu an itibarı ile anketlere göre eyleme katılım sayılarını verebilirmisin(bbnet face ayrı ayrı)ozgur917' Alıntı:arkadaşlar bu tür tartışmalara burda gerek yok. facebook farklı burası farklı, ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. ikisi dekullanılabilir,insanları zorla sadece bir kanalda toplamak yanlış bence. evet arkadaşları buraya da yönlendirmeye çalışıyoruz fakat amacımız facebook ya da burası değil, amacımız eylem. biz burda da yeterince kitleye ulaşmak, toparlayıcı olmak istiyoruz. konu sabitlenmemesine rağnem yine de konuya ilgi olduğu gözleniyor: site yöneticileri de dahil toplam 19 farklı kişi 98 mesaj atmış, 46 kişi oy kullanmıştır. burada da örgütlenmemizi ileri götürmek için öncelikle konunun sabitlenmesi gerekiyor, aslında önceki eylemde olduğu gibi frklı bir forum başlığı altına alınması gerekiyor bence. bu konuda site yöneticisi arkadaşların yardımcı olmasını bekliyoruz. Amacımız en kısa sürede nicelik olarak artmak ve eylemimizi gerçekleştirmektir.
ozgur917' Alıntı:burdaki sayının 5 eylülden itibaren artmasını bekliyoruz
Hocam ben bir kişi olarak bu kararı vermedim, grupların hepsinde ayrıca belirtmemize rağmen buna kimsenin itirazı olmadı.. ayrıca ben faceden devam etmicez derken sadece buradan birşeyler yapacağız da demiyorum, çünkü orada bu konuyu güncel tutmaya çalışan insanlardan biri de benim.. o yüzden gereksiz tartışmalara girmeyelim bence..teknoumut' Alıntı:bilisimeylemi' Alıntı:hocam faceden devam etmicez, emin olun oradaki insanları buraya yönlendirmek için çok çaba harcıyoruz.. burada bir kişinin söylediklerine istinaden böyle bir yorum yazmanıza hiç gerek yoktu bence..Cemal TANER' Alıntı:tamam face ten devam edın gorecez , mısırda dıkdator devıren face turkıyede bt ogretmenlerının dertlerını cozecek mı
siz bir kişi olarak burdan devam edileceğine karar verdiğinize göre o bir kişinin sözüne karşılık cemal hocamın bu yorumu yapması normaldir heralde
Ellerine ağzına sağlık hocam zaten bu iş böyle giderse suya düşecek 3-5 kişi ankarada eylem yapsak bize k ı ç larıyla gülerler birdahada kale almazlar valla. iyi bir organizasyon ve sendika desteği şartmrtzngn' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Bende Adana'nın çukurova ilçesinde görev yapmaktayım.Ben ve eşim bu eyleme katılırız. Üye olduğum sendikanın yetkilileri ile görüştüm.Şuan için Adana'daki tüm üyelerimize kısa mesaj ve web siteleri ile bu eylemi duyurma gibi bir şansımız var, Adana için sanırım bunu organize edebiliriz. Fakat Türkiye geneline yaymak için büyük ihtimal yarın genel merkeze bu konuyu Adanadaki yetkili arkadaşlarla ileteceğiz.
Ancak neolursa olsun en azından kişisel olarak Adana tanıdığım bütün bilişimcilere ulaşmaya çalışacağım.Umarım katılım yüksek olur.
Kolemans' Alıntı:Formatör olup kendimi kurtarmaya çalışan bir zümre sahibiyiz. Nasıl bir mantık anlamadım. Adamlar para topladılar ilan vermek için gittiler formatörlüğe dava açtılar. Yeni bir eylem olursa açık ve net konuşayım zümreme güvenmiyorum arkadaş. Kimsenin umurunda değil gemisini kurtaran kaptan misali herkes kendini düşünüyor.
mfk' Alıntı:şaşkın böte öğrencisi bile eyleme katılmıyor. Ben yine de gelirim. Ama bişeyleri ne organize edecek ne de ön safta olacak gücüm kalmadı. Yine de ne yapıyorsanız söyleyin geliyim.
:alkis:mrtzngn' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Bende Adana'nın çukurova ilçesinde görev yapmaktayım.Ben ve eşim bu eyleme katılırız. Üye olduğum sendikanın yetkilileri ile görüştüm.Şuan için Adana'daki tüm üyelerimize kısa mesaj ve web siteleri ile bu eylemi duyurma gibi bir şansımız var, Adana için sanırım bunu organize edebiliriz. Fakat Türkiye geneline yaymak için büyük ihtimal yarın genel merkeze bu konuyu Adanadaki yetkili arkadaşlarla ileteceğiz.
Ancak neolursa olsun en azından kişisel olarak Adana tanıdığım bütün bilişimcilere ulaşmaya çalışacağım.Umarım katılım yüksek olur.
Hocam şimdiye kadar durumundan şikayetçi olmayan BT öğretmeni görmedim ben formatör olsun ya da olmasın, umarım hepimizin ortak menfaati için yapılacak bir eyleme tüm meslektaşlarım duyarlılık gösterir çünkü bu bir iki kişinin değil herkesin problemi. bir de başlığı sabitlemek kolay iş demiştiniz bir keresinde, keşke sabitleyebilsekCemal TANER' Alıntı:Ne eylemi ya. Foruma baksanıza herkes tutturmuş formatörlük. Eylem diyenler dersi geri isteyenler. Çoğunluğun böyle bir derdi yok ki.
daha eylem yapacak sayıyı zor buluyoruz şimdide eylem beyenmiyoruz olmadı çgh yaparız lobo lobo lop lop lop :mrgreen:yasarcan' Alıntı:Klavye kırmak gibi saçma sapan insanların gülüp geçeceği basit bir eylem olmamalı.
Daha tiyatral birşeyler düşünmeliyiz...
Bir tiyatro biçiminde bilişim öğretmenlerinin sorunları anlatılıp ardından basın açıklaması yapılabilir.
sadece bir fikir :shock: