defalarca söylendi hocam normal o da aynı oranda artacakHer ay enflasyon düşerek açıklandı. Aralıkta da max %3 olur bu gidişle yani toplamda %42 civarı olacak. Temmuzda verdikleri seyyanen 8 bin maaş hesabına nasıl katılacak o önemli
defalarca söylendi hocam normal o da aynı oranda artacakHer ay enflasyon düşerek açıklandı. Aralıkta da max %3 olur bu gidişle yani toplamda %42 civarı olacak. Temmuzda verdikleri seyyanen 8 bin maaş hesabına nasıl katılacak o önemli
İnşallah hocam neler söylendi de yapılmadı. Sürprizlere açık olmalıyızdefalarca söylendi hocam normal o da aynı oranda artacak
Bunun için aralık enflasyonu %11 çıkması gerekmiyor mu?enflasyon farkı kümülatif hesaplanıyor. Aralık farkı ile zam %50 olur.
Bunun için aralık enflasyonu %11 çıkması gerekmiyor mu?
Ben %3,45 diye hesapladımHayır. 3,5 çıkarsa tam %50 olur.
Bu şekilde toplanarak hesaplanmaz. Kümülatif bakmak lazım..9,49+9,09-6+15+4,75+3,43+3,28=39,04 zam cepte
Hani %50 idi. Basınımız televizyon hep% 50 yazıyordu.9,49+9,09-6+15+4,75+3,43+3,28=39,04 zam cepte
Hani %50 idi. Basınımız televizyon hep% 50 yazıyordu.
şu an ahaberde emeklilere zam ne olacak konusu var 5 aylık enflasyon %33.66 yazıyor. emeklide farklı mı oluyor?Arkadaşın hesabı yanlış. Kümülatif yapmamış
Şu an %45 oldu
Aralık ayı enflasyonu %3,45 olursa toplamda artış %50 olacak
ahaber dediyse doğrudurşu an ahaberde emeklilere zam ne olacak konusu var 5 aylık enflasyon %33.66 yazıyor. emeklide farklı mı oluyor?
valla bunlar yüksek gösterir de düşük göstermez diye düşündüm yapılacak zam 5 aylık 33.66 gösteriyorduahaber dediyse doğrudur
şu an ahaberde emeklilere zam ne olacak konusu var 5 aylık enflasyon %33.66 yazıyor. emeklide farklı mı oluyor?
enflasyon toplamı bu kadar evet ama verilecek zammı hesaplarken direkt bu sayıyı kullandılar kümülatif yapmadılar. acaba kümülatif olmayacak mı diye düşündüm.Ekli dosyayı görüntüle 75061
https://www.ozkansoft.com/mahep.php Sitesinde de zaten aynı değerler veriliyor.
Farklışu an ahaberde emeklilere zam ne olacak konusu var 5 aylık enflasyon %33.66 yazıyor. emeklide farklı mı oluyor?
Memur: 6 aylık enflasyon / %6 * %15Farklı
Emeklilerin (eski SSK ve Bağ-Kur): 6 aylık enflasyona göre
Memur ve emeklisi: [6 aylık enflasyon] “eksi” [verilen eski 6 aylık zam] “artı” [yeni 6 aylık zam]
şeklinde hesaplanır
özkansoft a enflasyon farkı ekleyecek miyiz? diğer yerler ile arasında 8 bin tl eksiklik mevcut. @isikayhan
Sendikalara getirilen yüzde 2 barajının iptali için yapılan başvuruyu değerlendirmek üzere AYM yarın esastan görüşecek.
https://www.anayasa.gov.tr/tr/mahkeme-gundemi/genel-kurul/27-aralik-2023-genel-kurul-gundemi
Mahkeme kararı belli olmadı galibaSendikalara getirilen yüzde 2 barajının iptali için yapılan başvuruyu değerlendirmek üzere AYM yarın esastan görüşecek.
https://www.anayasa.gov.tr/tr/mahkeme-gundemi/genel-kurul/27-aralik-2023-genel-kurul-gundemi/
Mahkeme kararı belli olmadı galiba
Büyüğünden ne hayır var ki bu sendikaların? Küçüğü olsa ne olmasa ne? Yanlış düşündüğümü söyleyebilirsiniz arkadaşlar ama sendikacılık Türkiye'de biteli çok oldu. Yetkilisinden zerre kadar hayır yoksa yetkisizi ne yapabilir?
Dik duruşu olan bir sendika var mı ki? Bence yok. Hepsi sindirilmiş bana göre. Menfaat için sus pus edilmiş kişilerle dolu bir kitleden farklı değil bu sendikalar benim için.
Yaptıkları tamamen "Danışıklı dövüş". Boşverin gitsin. İstifa edebiliyorsanız istifa edin.
mahepte bir de toplu sözleşme ikramiyesi ocakta 300 lira falan çıkıyor. 2024'de düşüyor mu ikramiye yoksa bir hata mı varEkli dosyayı görüntüle 75063Ekli dosyayı görüntüle 75064
Yıl seçeneğinden sonra enflasyon farkı seçip, en son oranı girebilirsiniz, girdiğiniz bu değerlere göre en altta yapılan hesaplama oranlarını vermekte.
38,26 yazarsanız zam oranı tam olarak yüzde 50 oluyor