bilisim_TR
Aktif Üye
sonuç hüsran galiba..
hasanbiltek' Alıntı:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/yakit-tasarruf-cihazi-e101-hologramli-2-adet-71708336
Birini kombiye, diğerini arabaya takacam. İnşallah işe yarar!!!
hasanbiltek' Alıntı:Aldık bakalım deneyip görecez. Normalde 1 tanesi 39, 2 tanesi 59, 3 tanesi 69 gibi şeylere pek inanmamanızı tavsiye ederim. Piyasa cambaz, üçkağıtçı dolu.Bir ara fix it pro çizik giderici çıkmıştı. 69 TL'den başladı 5 TL'ye kadar düştü. Şimdi adı bile anılmıyor. Birçok buna benzer taktikle satılan ürünlere dikkat edin bu hep böyle. Önce para babaları kaymağını yer, bir altındaki yoğurdunu yer, son kademedeki pazarlamacı da suyunu içer. Biz deeee... neyse :wink:
kade38' Alıntı:hasanbiltek hocam tasarruf cihazın işe yaradı mı? merak ettik
sefgat' Alıntı:Arkadaşlar çöpe giderse gitsin dedim superXpower markalı bir tasarruf cihazı taktırdım. (99 TL) lpg ful depo ile 280-320 arası hatta 300 km nadiren geçiyordu. şimdi 400-430 genellikle 420 de bitiyor. Şu ana kadar 30-40 depo doldurdum gerçekten şaşırdım. Ama bu işin gerçekten cılkıda çıktı piyasa bunlarla dolu hatta markalar bile taklit edilmiş olabilir. Bizim okulda bir öğretmen arkadaş fort connecte eko66 cihazı taktırdı o biraz pahalı yalnız. Ama memnun %20-25 tasarruf yaptığını ve çekişte ciddi artış olduğunu söylüyorlar. Benim araba toyota
gelecek' Alıntı:Mantık olarak kandırmaca çünkü manyetik olarak çalıştığı söylenmiş yani mıknatıs lpg benzin dizel bunların hiçbiri manyetik maddeler değil.
Karışımın iyi olması performansı artırır mesela hava filtresinin kirli olması performansı düşürüp yakıt üretimini artırır.