Re: BBNet "Güzel Okulum" Başlıyor [Yönetim]
Hayırlı olsun. Keşke CMS ve hazır tasarımlar katılmasaydı
Hayırlı olsun. Keşke CMS ve hazır tasarımlar katılmasaydı
alideniz2000' Alıntı:afiş metninde "sorun" var.
yazım hatası...
katılımını...
birbirinden...
olmalı.
hasari' Alıntı:Bu yarışmaları farklı zamanlarda yapmayı düşünüyorduk tek bir yarışmada farklı kategorilerde yarışmaya katılabilinirdi. Fakat bunların değerlendirme sürüreci sıkıntılı olabilir. Bizler bu değerlendirme sürecine üyelerimizide katmak istiyoruz. Üç kategoride üyelerin değerlendirmesine açarsak sıkıntı yaratabilir diye düşündük. Eğer jüri olarak üyelerimizi değilde sadece bir ekip belirleyip onlara değerlendirme yaptırılacaksa olur.
Meb logosu sorun değil onun çıkarılması kolay ben hallederim. Eğer tüm kategorilerde yarışma yapalım diyorsanız sloganı değiştirelim haklısınız. Fakat şimdilik tek kategoride devam edelim diyorsanız bence slogan iyi.
Çok iyi olur hocam.Niyazi SARAL' Alıntı:Anladım. Yönetim olarak bu şekilde konuştunuz ise o zaman sadece bu başlık altında ve eğer sizler uygun görürseniz belki biraz "mansiyon" anlamında da birşeyler katarak promosyon çalışması yapayım bugün.
Haklısınız ama niteliksiz CMS'ler zaten jüriden ve sizlerin oylarıyla elenecektir. Herkes dilediği sistemle katılsın, en iyisini gene üyelerimiz seçecektir.xorcistforyou' Alıntı:CMS ve hazır sistemler olmasa daha güzel bir yarışma olurdu...
mystreous' Alıntı:Sevgili adminlerim; oy kullanacak üyelerin üyelik tarihlerini de dikkate almanız gerekir. Bu yazının eklenme tarihinden sonra üye olanlar, oy kullanamasın.
Yoksa naylon üyelik patlaması yaşanabilir.
Niyazi SARAL' Alıntı:mystreous' Alıntı:Sevgili adminlerim; oy kullanacak üyelerin üyelik tarihlerini de dikkate almanız gerekir. Bu yazının eklenme tarihinden sonra üye olanlar, oy kullanamasın.
Size katılmıyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa ve Okul Sitesi yapmış öğretmenler de sadece bu nedenle bile olsa BBNet'e katılsalar. Zaten amaç bu değil mi?
Gençlerimizin biraz daha geniş yürekli olabileceği günleri görmek isterdim doğrusu.
the_korsan' Alıntı:Bu gibi sorunlar olabileceğini biliyoruz hocam, forumdaki multi kullanıcıların çoğununda farkındayız zaten.
Oylama adaleti için önlem tabi ki alacağız fakat bu önlemlerin ne olacağını açıklayamayacağız.
Site yönetimi olarak hiçbirimiz zaten yarışmaya katılmayacağız, adaletli oylama için elimizden geleni yapacağımıza emin olun hocam.
Siteye yeni üye olan kullanıcıları kastetmemiştim ben. Mevcut üyelerin birden fazla üyeliklerinin olması durumundan bahsetmiştim.Niyazi SARAL' Alıntı:mystreous' Alıntı:Sevgili adminlerim; oy kullanacak üyelerin üyelik tarihlerini de dikkate almanız gerekir. Bu yazının eklenme tarihinden sonra üye olanlar, oy kullanamasın.
Size katılmıyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa ve Okul Sitesi yapmış öğretmenler de sadece bu nedenle bile olsa BBNet'e katılsalar. Zaten amaç bu değil mi?
Gençlerimizin biraz daha geniş yürekli olabileceği günleri görmek isterdim doğrusu.