zaten acılsa bı bugun bıde haftaya 3 gun ıs gorcez hafta sonu calısma var dıye adamlar serverları kapatacak nasılsa 16-24 saatleri
arası dıyor ama ona da ınanmıyorum yalan
arası dıyor ama ona da ınanmıyorum yalan
aynen katılıyorum bir işi de doğru düzgün yapsalarcumhurtorun' Alıntı:hocalarım boşuna bilgisayar başında oturmayın. çıkın gezin dolaşın iftara kadar, sonra iftara yakın gelin iftarınızı açın. çayınızı için meyvenizi yiyin. sonra bir ara bakın var mı yok mu diye? 10 gün sonra mı göremiyorum, var mı böyle bir tatil.
pazar ne sınavı hayırdr hocamsonsuzartibir' Alıntı:bugün yarılandı yarın bakım var pazar sınav pazartesi yol yorgunlu ğu ilçe 1 gün önce ister elde kaldı salı.
Kendim için söylemiştim pazar mühendislik tamamlama sınavına gireceğim ardından yol yorgunluğu ondan bahsetmiştim .Sıkıntı yok yanisiyanur86' Alıntı:pazar ne sınavı hayırdr hocamsonsuzartibir' Alıntı:bugün yarılandı yarın bakım var pazar sınav pazartesi yol yorgunlu ğu ilçe 1 gün önce ister elde kaldı salı.
Uyumluluk modunda açıns_kajmeran' Alıntı:İE10, Chrome, Yandex Browserların tümünde "Tarayıcınız İlsisWeb tarafından şu an için desteklenmiyor.
Tarayıcınızı IE 5.0 veya daha üstüne güncelleyiniz. " diyor. Niye saçmalıyor veya sadece bende mi saçmalıyor?
Arkadaşlar herkesten özür diliyorum. Tahminimde yanılmışım. Aslında tahminden çok temenni idi.sinan36' Alıntı:bence saat 14:00 gibi açılır?
Bence olma hocam kılavuza tekrar bakmak lazım tabiki deeda_tr' Alıntı:Benim bir sorum olacaktı.İlde norm fazlasıysanız ve zorunlu hizmetini yaptıysanız ilde 3 yıl şartına bakılmaksızın ildışı tayin istenebilecek mi?