yarın ancak olur
cumhurtorun' Alıntı:Deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş. MEB'in işi bu hesap, neresi doğru ki, kılavuzda yayınlayacağı günü, saati doğru olacak. Bir açıklama yap bari dimi, web sitesi diye bir şey var orada duyurular kısmı var ne işe yarıyor orası, bakanın, başbakanın yaptıklarını, gezilerini mi yayınlamaya yarıyor?
:verymad: :verymad: :verymad:cyln' Alıntı:Yahu anlamadığımız şey şu:
Bizi düşünen kim? Kimin umrunda senin ev bulup bulmaman, rezil olup olmaman ...
erkankoc' Alıntı:Bari bir duyuru yapsa da bizi bu kadar bekletmeseler. Bizden kalite bekleyenler baştan kendilerini sorgulasınlar. :-1:
Teachnologist' Alıntı:İşin ehlini değil de yandaşını getirirsen bir yerlere bu durumlar hep yaşanır.
Teachnologist' Alıntı:erkankoc' Alıntı:Bari bir duyuru yapsa da bizi bu kadar bekletmeseler. Bizden kalite bekleyenler baştan kendilerini sorgulasınlar. :-1:
İşin ehlini değil de yandaşını getirirsen bir yerlere bu durumlar hep yaşanır.
kurnazf' Alıntı:19 u bitmedi ki hocam 24.00 a kadar yolu var niye acele etsinler. hoş zaten verdikleri sozde durduklarini hic gormedim ama. ne yapalim yine de calismayan yatan biz olalım bakalım. allah herkesin gönlüne göre versin diyorum ben.
Birileri söylemeden ben söyleyeyim:erkankoc' Alıntı:Teachnologist' Alıntı:erkankoc' Alıntı:Bari bir duyuru yapsa da bizi bu kadar bekletmeseler. Bizden kalite bekleyenler baştan kendilerini sorgulasınlar. :-1:
İşin ehlini değil de yandaşını getirirsen bir yerlere bu durumlar hep yaşanır.
Çok doğru :alkis: Siyasetten ve şeytandan Allah'a sığınırım.