ümit45' Alıntı:
Neden kimse evliliğinden memnun değil? E hani okumuş , güngörmüş, aydın bilgili kişilerdik... hepsini bırakın öğretmen değilmiyiz. Bizlerde toplumun temeli olan ailelerimizde mutlu ve huzurlu değilsek topluma ne verebiliriz arkadaşlar? Benmi yanlış düşünüyorum acaba... Şahsen eşimden ve çocuklarımdan Allah ayırmasın 1 hafta ayrı kalsam çok özlüyorum onları, onlar benim bir parçam gibi onlarsız hep eksiğim sanki. Hele kızımın ve oğlumun babacım demesi Dünya lara bedel benim için. Ama evlilikten önce ince eledim sık dokudum, eşimden çok güzel ve kariyerli bayanlarla tanıştım ve hepsine hayır dedim, çünkü ne aradığımı biliyordum, Dünya ya bir daha gelsem yine eşimle evlenirim. Çevremde kadın dırdırından bıkan erkek çok, hanım bana en son ramazanda kızdı biraz, az Kuran okuyormuşum
Allah hepinize hem dünyanız hem ahiretiniz için saliha hanımlar nasip etsin.
Hocam ne mutlu sana doğru insanı bulmuşsun, ya da Allah'ın sevgili kuluymuşsun seni iyilerle karşılaştırmış. Yani bize de kızma, ne yapalım olmayınca olmuyor işte, matematik sorusu değil ki çözelim doğru cevabı bulalım. Evlendikten sonra değişiyor bunlar. Ya acayip hayalere dalıyorlar, hayallerini bulamayınca aksileşiyorlar, ya da evlenene kadar bizi kandırıp evlendikten sonra maskelerini çıkarıyorlar. Ama geçenlerde bir yazı gördüm boşanma nafakası ömür boyu olmayacakmış, 3-5 yıl devam edip sonra kesilecekmiş, ben şahsen onu bekliyorum. :cry:
Herkese de ailesinde huzur, mutluluk, sağlık, sıhhat dilerim. Çünkü ailede mutluluk olmayınca insanın hayatında hiçbirşey güzel olmuyor, maalesef.
"Boşanma süreci ve sonrası" kategorisi isteği konuusnda tekrar bir hatırlatma yapayım. Saygılar.. :roll: