elifinannesi' Alıntı:Örneğin bizimle aynı fen derslerini alarak yan alanı fen bilgisi öğr olan bir sınıf öğretmenliği mezunu var mı? Eğer durum tam olarak böyleyse aynı dersleri aldığımızı fakat aynı eşit haklara tabi tutulmadığımızı emsal göstererek açıklayabilir miyiz? Buradan bir hak elde edebilirmiyiz? Örn tüm bt cilerin yan alanının fen b. olarak kabul edilmesi gibi. Bu fikrim tüm öğretmenlerin teknoloji tasarım branşına geçebilmesinden daha mantıksız değil sonuçta. Böyle bir mantığa imza atan meb den bunu kabul etmesini de isteyebilirim. Fakat bunun için yök e mi dava açmak gerekir dava sonuçlanana kadar alan değişikliğini bitirirler iş işten geçer mi? forum da teknoloji tasarım gibi geleceğinden endişe duyulan bir branşa geçmek isteyen bir sürü arkadaş var (içinde bulunduğumuz durumlardan ötürü) En azından isteyen fen b. branşına geçerdi. BT cilerin belki de yarısına yakını bu durumdan memnun olurdu diye düşünüyorum.
evet bende burda farklı düşündüm dediğiniz gibi kaynak teşkil etmek diyor. Birde bende ayrıca işletme bitirmiştim muhasebe finansman pazarlama branşları var acaba onlara da kaynağım teşkil edermi?s.sultan' Alıntı:a) Yüksek öğrenimleri diğer alanlara atanmaya kaynak teşkil edenler
öğrenimlerine göre atanabilecekleri alana VEYA diplomalarında yazılı olan yan
alana ya da aylık karşılığı okutabilecekleri dersin alanına,
b) Teknoloji ve Tasarım alanına
ben bu açıklamadan bizim bölümün fen ve teknolojiye kaynak teşkil edebileceğini düşündüm
sadece yan alan demiyo VEYA ya dikkat
reprobate' Alıntı:bende de açılıyordu ama şimdi başvuru yapmanız mümkün değildir diyor. ekranı açılan arkadaşlar norm fazlası mı hepsi? uyarının altında da sistemde hata oluştu tekrar deneyin yazıyor...böle olan biri var mı başka?
karinca_52' Alıntı:reprobate' Alıntı:bende de açılıyordu ama şimdi başvuru yapmanız mümkün değildir diyor. ekranı açılan arkadaşlar norm fazlası mı hepsi? uyarının altında da sistemde hata oluştu tekrar deneyin yazıyor...böle olan biri var mı başka?
yok norm fazlası değilim ...bende açılıyor şuan
reprobate' Alıntı:bende de açılıyordu ama şimdi başvuru yapmanız mümkün değildir diyor. ekranı açılan arkadaşlar norm fazlası mı hepsi? uyarının altında da sistemde hata oluştu tekrar deneyin yazıyor...böle olan biri var mı başka?