tamam hocam eline koluna yüreğine sağlık, admin şifresi hiç koymazsan daha iyi olur derim ama yinede sen bilirsin sayın hocam.eski sürümleri sileceğim sayın hocam.
827907 veya 224455Hocam eline emeğine sağlık. Admin şifresini atabilir misin? sarayonubilisim@gmail.com
Hayır eklemedim. Ama mehcan e-kilit programı gayet stabil vw güzelHocam öğrencilerin tahtayı açmasını engelleyecek bir kilit programı var mı imajda?
827907 veya 224455elinize sağlık admin şifresini gönderebilir misiniz hocam? tugrulalyurt@hotmail.com
Tamam hocam tek tek eklemekle uğraşmama açısından demiştim teşekkürlerHayır eklemedim. Ama mehcan e-kilit programı gayet stabil vw güzel
827907 veya 224455 deneyinEmeğinize sağlık hocam. Henüz kurma fırsatım olmadı ama bende admin şifresi istiyorum. Özelden yazarsanız çok sevinirim.
Hocam ne zaman paylaşacaksınız? İmaja e kilit programını da dahil ederseniz sevinirimHocam bira beklerseniz sorunsuz tek imaj paylaşacağım. Versiyon 2 faz 2 amd sorunsuz suanda. İntel içinde sorunsuz fakat update yapmanız lazım. Versiyon 3 link silinmiş ve bende yedeği yok maalesef
Sayın hocam okul ders programı vb. İşler var. Pazartesi olmasada perşembe cuma günü olabilirSayın hocam bugün veya yarın yükleme imkanınız olursa çok iyi olur, bizlerde pazartesiden itibaren tahtalarımıza kurarız.
ayrıca hocam eğer faz 2 amd ekran kartlı ise tahtalarınız versiyon 2 kesinlikle tavsiye ederim. Admin şifresi 827907 dirSayın hocam bugün veya yarın yükleme imkanınız olursa çok iyi olur, bizlerde pazartesiden itibaren tahtalarımıza kurarız.
hocam dört gözle bekliyoruz faz 2 admin şifresi kaldırılmış olarak..teşekkürler emeğinize sağlık ..Allah işlerinizi kolaylaştırsınSayın hocam okul ders programı vb. İşler var. Pazartesi olmasada perşembe cuma günü olabilir
827907admin şifresini alabilir miyim hocam ? murataslan_mrt@hotmail.com
827907Admin şifresini alabilir miyim hocam ? ncrerna@gmail.com
@gglemas Hocam; öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Ventoy ile et yi başlatıp kurulum ekranına geldiğimde imaj ın olduğu klasörü bir türlü gösteremiyorum. "İmaj Dosyasına Gözat" ı seçmeme rağmen hiçbir dosya açılmıyor. Nerede hata yapoyor olabilirim?