Okul açılmadan güncelleme şansım yok. Kasım ayı gibi mümkünAdmin şifresi alabilirmiyim. Birde okullar açılmadan güncellemeyapmayı düşünüyormusunuz acaba.
GönderildiAdmin şifresi alabilir miyim
GönderdiAdmin şifresini verebilir misiniz?
Bazı dosyalar silinmiş olabilir, partları kontrol edin indirmeden önceBen üçü indiriyorum. Dosya isminde faz1-2 yazdığı için. Versiyon üç de olabilir mi?
admin şifresi 827907 yada 224455 olmalı. Lütfen şifreyi değiştirinAdmin şifresi alabilir miyim?
Tamam kaldırabiliriz. Sıkıntı yokhocam yeni güncellemede admin şifresini kaldıracakmısınız? ona göre indireceğim. kaldırılmasını herkes talep ediyor. kullanımı daha kolay olacak bizim için
827907 veya 224455 olması lazım admin şifreleri. Lütfen deneyin. Etkinleştirme için okul dışındaki wifi bağlanın. Mobil telefon wifi paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu imaj güncelleme sorunsuz alıyorSayın hocam ben daha önce Murat AYGÜN hocamın imajını kullanıyordum şuanda bazı akıllı tahtalara attım tahtalar etkinleştirmesi ve güncellemesi olmuyor. acaba bu imaj da mı aynı. Admin şifresini bana da atarsanız sevinirim sizin imajı da güncel olmasından dolayı kullanmak istiyorum emeğinize sağlık teşekkürler.
Hocam bira beklerseniz sorunsuz tek imaj paylaşacağım. Versiyon 2 faz 2 amd sorunsuz suanda. İntel içinde sorunsuz fakat update yapmanız lazım. Versiyon 3 link silinmiş ve bende yedeği yok maalesefbu başlık çok karışık olmuş, indireceğim ama bir sürü versiyon var, yeni versiyon mu çıkacak? faz 2 tahtalarımız var, ne önerirsiniz? en sorunsuz versiyon hangisi?
tamam bekleyelim hocam, çok teşekkürler, yayınlarken farklı bir başlıkta yayınlayın bence.Hocam bira beklerseniz sorunsuz tek imaj paylaşacağım. Versiyon 2 faz 2 amd sorunsuz suanda. İntel içinde sorunsuz fakat update yapmanız lazım. Versiyon 3 link silinmiş ve bende yedeği yok maalesef
eski sürümleri sileceğim sayın hocam.tamam bekleyelim hocam, çok teşekkürler, yayınlarken farklı bir başlıkta yayınlayın bence.