İmaj için teşekkür ederim. Faz1 için kurulum yapan arkadaşlar memnun mu imajdan virüs programı kısayol virüsüne karşı etkili mi. ? MAvi ekrar hatası alıyor musunuz. ?
virüs programı siler kesinlikle. O konuda şüphen olmasın. Fakat henüz bilmiyorum, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapan olmadı, ama kurmakta zorlananlar çıkmadı değilİmaj için teşekkür ederim. Faz1 için kurulum yapan arkadaşlar memnun mu imajdan virüs programı kısayol virüsüne karşı etkili mi. ? MAvi ekrar hatası alıyor musunuz. ?
Kurulum ile eskiden iso dosyasını ventoy ile usb bellek üzerine yazdırırdık. Buradaki imaj bir iso dosyası değil sanırım. İşlem basamakları var mı sayın hocam. ? Dönem sonu geliyor. Bununla ilgili bir çalışma yapmam gerekiyor.virüs programı siler kesinlikle. O konuda şüphen olmasın. Fakat henüz bilmiyorum, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapan olmadı, ama kurmakta zorlananlar çıkmadı değil
Hayır iso dosyası. Önemli nokta ventoy ayarı faz 2 uefi için gpt yapmak. Faz1 lcin ise bios olduğu için mbr ayarlamalısın ventoyu. Bundan sonrası iso dosyasını usb atmak. Usb okuduktan sonra yapman gerekenler konu başlığındaki videoda gösteriyorKurulum ile eskiden iso dosyasını ventoy ile usb bellek üzerine yazdırırdık. Buradaki imaj bir iso dosyası değil sanırım. İşlem basamakları var mı sayın hocam. ? Dönem sonu geliyor. Bununla ilgili bir çalışma yapmam gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam. indirmeye başladım. Deeyeceğim. Yönetici şifresini de paylaşır mısın. ? Kolay gelsin.Hayır iso dosyası. Önemli nokta ventoy ayarı faz 2 uefi için gpt yapmak. Faz1 lcin ise bios olduğu için mbr ayarlamalısın ventoyu. Bundan sonrası iso dosyasını usb atmak. Usb okuduktan sonra yapman gerekenler konu başlığındaki videoda gösteriyor
Mesaj kutuna admin şifresini gönderdim dostumTeşekkür ederim hocam. indirmeye başladım. Deeyeceğim. Yönetici şifresini de paylaşır mısın. ? Kolay gelsin.
GönderildiHocam çalışmanız için teşekkürler. admin şifresini ben de alabilirmiyim ?
GönderildiHocam Admin şifresi rica edebilir miyim? Ellerinize sağlık bu arada.
GönderildiAdmin şifresi rica edebilir miyim ? Emeğinize sağlık. omriye.soker@hotmail.com
GönderildiEmeğinize sağlık hocam, admin şifresini alabilir miyim?
mustafakarabulut44@gmail.com
çalışmanız için teşekkürler. Admin şifresi bende alabilirmiyim?Gönderildi
Windows update yapınMerhabalar. çalışmanız için teşekkürler. imajı yükledim ama ses pasif ve aktif hale getiremiyorum. ADMİN şifresini alabiliri miyim birde?
Donanım gözükmüyorki wifi bağlantısı olsun. Sanırım donanımsal bir arıza buHocam bir tahtada denededim. Ses cozunurluk herhangi bir sıkıntı yok. Wifiyi görmüyor. Sol altta tıkladığımda WiFi kısmı çıkıyor. Nasıl halledebiliriz. ?
Gönderildiimajı deneyeceğim Hocam... admin şifresini atabilirseniz sevinirim..
srcn77@gmail.com
Başka bir tahta da deneyeyim sayın hocam. Sonucu paylaşırım. Teşekkür ederim.Donanım gözükmüyorki wifi bağlantısı olsun. Sanırım donanımsal bir arıza bu
Anakartın üzerindeki wifi adaptörünü kontrol etmelisiniz hocam.Sorun donanımasa hocam. dğer tahtada denedim oldu. @gglemas
İndirdiğiniz dosyaları gözden geçirin. Bozuk inmiş olabilir. 7 zip kullanın ayrıcarar dosyası olarak indirdiklerim açılmıyor hata veriyor.
Gönderildi mesaj kutunuzaEmeğinize sağlık hocam yönetici şifresini gönderebilir misiniz?
Teşekkür ederimİndirdiğiniz dosyaları gözden geçirin. Bozuk inmiş olabilir. 7 zip kullanın ayrıca