[ YENİ-2023 NİSAN ] Vestel Faz 1 ve Faz2 Kurumsal İmaj Windows 11 BUILT 22621.1485- UEFI VERSİYON 1-2-3-4

Kodla Büyü

Kurumsal imaj için eklenen programlar yeterli mi? Varsayılan duvarkağıdını beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    81
Arkadaşlar özellik olarak kablosuz ekran yansıtmayı ekleyemedim bir türlü. Deneyen var mı? Özellik eklede çıkmıyor hiçbir özellik.

Cab dosyası var ekran yansıtmak için. Onu sisteme entegre gerekiyor
Hocam admin girişi yaptım. Özellik ekleden kablosuz ekranı ekle dedim. Olmuyor. Mobil veri ile de bağladım olmuyor. Cab dosyasını nasıl entegre ederim? Samsung kalemli tablet kullanıyorum. Soruların çözümünü tahtaya yansıtıp çözüyordum. Bu özellik olmadan çok sorun yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Nerde bu cab dosyası?

20241004_141144.jpg

Kablosuz özelliği çalışan bir imaj bilen var mı? Geri kalan hiçbir özellik önemli değil benim için.

Deneyen olursa diye yazıyorum. Denedim çalışmıyor bu imajda kablosuz yansıtma. Kablosuz ekran yansıtma özelliği çalışan bir imaj varsa paylaşan olursa denemek isterim.

Kablosuz özelliği çalışan bir imaj bi

Arkadaşlar özellik olarak kablosuz ekran yansıtmayı ekleyemedim bir türlü. Deneyen var mı? Özellik eklede çıkmıyor hiçbir özellik.

Başka bir image da çalıştıramadım bu özelliği. Bağlan uygulamasını yükledim. Tahtayı görüyor ama windows 10 pc'den windows 10 akıllı tahtaya bağlantı yapılmıyor. Android'den tahtaya sorun yok. İki farklı bilgisayar ve farklı wi-fi adaptörleri denedim yine sonuç alamadım. Bir de bu image'i deneyeceğim.

Kurulumu yaptım ama açıkçası pek beğenmedim.

Intel gpu sürücüsü yok. Çok derinlemesine arama fırsatım olmadı ama muhtemelen işlemcinin w11 desteği olmadığı gpu için de sürücü çıkmamış. Denediğim birkaç sürücü de çalışmadı. Uyumlu bir driver bulunur mu bilmiyorum. Ayrıca sürücüsü kurulmamış başka aygıtlar da var.

Symantec vb karın ağrısı antivirüslere gerek yok. Defender oldukça yeterli.

Denetim masası, ayarlar, dolunmatik kalibrasyonu vs. normal kullanıcının bunlarla işi yok. Gözünün önünden kaldırılması lazım. Görev çubuğuna sabitlenmiş ve görev çubuğu düzeni de kilitlenmiş. Gpedit e müdahale etmeden değişmiyor.

Özellikle bilişim sınıfında Kablosuz ekran olarak kullananlar var. Uygulaması önceden yüklenebilir.

Gereksiz servisler çalışıyor. Amd nin falan sadece sürücüsünü kursanız yeter. Control Center vs tahta için gereksiz. Üstelik intel işlemcili tahtaya kursanız bile bunlar çalışıyor.

Dolunmatik klavyeyi de beğenmedim. Kullanıcı hesabı denetimi geliyor. Admin şifresini giremiyorum.

Muhtemelen daha vardır ama aklıma gelenler bunlar.

Uyguladığınız bazı kısıtlayıcı tedbirler ise yerinde olmuş.

Son düzenleme:
Hocam emeğinize sağlık.Yalniz klavye ekranın sol köşesinde kalıyor.Taşınmıyor.Onu nasıl hallederim?bir de win10 da kullandığım klavye büyütme yazılımı bunda çalışmıyor.Win 11 e özel bir hazır kod var mı?onu sorayım size

Kurulumu yaptım ama açıkçası pek beğenmedim.

Intel gpu sürücüsü yok. Çok derinlemesine arama fırsatım olmadı ama muhtemelen işlemcinin w11 desteği olmadığı gpu için de sürücü çıkmamış. Denediğim birkaç sürücü de çalışmadı. Uyumlu bir driver bulunur mu bilmiyorum. Ayrıca sürücüsü kurulmamış başka aygıtlar da var.

Symantec vb karın ağrısı antivirüslere gerek yok. Defender oldukça yeterli.

Denetim masası, ayarlar, dolunmatik kalibrasyonu vs. normal kullanıcının bunlarla işi yok. Gözünün önünden kaldırılması lazım. Görev çubuğuna sabitlenmiş ve görev çubuğu düzeni de kilitlenmiş. Gpedit e müdahale etmeden değişmiyor.

Özellikle bilişim sınıfında Kablosuz ekran olarak kullananlar var. Uygulaması önceden yüklenebilir.

Gereksiz servisler çalışıyor. Amd nin falan sadece sürücüsünü kursanız yeter. Control Center vs tahta için gereksiz. Üstelik intel işlemcili tahtaya kursanız bile bunlar çalışıyor.

Dolunmatik klavyeyi de beğenmedim. Kullanıcı hesabı denetimi geliyor. Admin şifresini giremiyorum.

Muhtemelen daha vardır ama aklıma gelenler bunlar.

Uyguladığınız bazı kısıtlayıcı tedbirler ise yerinde olmuş.
Hocam admin şifresi 827907.

Hocam emeğinize sağlık.Yalniz klavye ekranın sol köşesinde kalıyor.Taşınmıyor.Onu nasıl hallederim?bir de win10 da kullandığım klavye büyütme yazılımı bunda çalışmıyor.Win 11 e özel bir hazır kod var mı?onu sorayım size
Klavye büyütme ayarlarda zaten var. Yapılabilir

Geri