Evet mümkün. Kullandığınız hesaba admin yetkisi verebilirsinizHocam ben bu imajda yönetici olarak oturum açmak istiyorum mümkün mü?
Evet mümkün. Kullandığınız hesaba admin yetkisi verebilirsinizHocam ben bu imajda yönetici olarak oturum açmak istiyorum mümkün mü?
Hocam versiyon 2 yi kurdum onda etkinleşti Ama dokunmatigi sorunlu olan tahtam duzelmedi maalesef açılışta çalışıyor sonra tekrar gidiyor dokunmatikTarih ve saati kontrol ediniz. Eğer yanlış ise internete girmez ve etkinleşmez
donanımsal arıza, dokunmatik sensörü değişmesi gerekiyor. Servis çağırmalısınızHocam versiyon 2 yi kurdum onda etkinleşti Ama dokunmatigi sorunlu olan tahtam duzelmedi maalesef açılışta çalışıyor sonra tekrar gidiyor dokunmatik
Hocam yönetici hesabı ile oturum açtım yine de bazı programları kaldıramıyorum orası pasif durumda. Bunun çözümü var mıEvet mümkün. Kullandığınız hesaba admin yetkisi verebilirsiniz
Hocam admin şifresini alabilir miyim?Gönderildi
Cab dosyası var ekran yansıtmak için. Onu sisteme entegre gerekiyorArkadaşlar özellik olarak kablosuz ekran yansıtmayı ekleyemedim bir türlü. Deneyen var mı? Özellik eklede çıkmıyor hiçbir özellik.
Hocam admin girişi yaptım. Özellik ekleden kablosuz ekranı ekle dedim. Olmuyor. Mobil veri ile de bağladım olmuyor. Cab dosyasını nasıl entegre ederim? Samsung kalemli tablet kullanıyorum. Soruların çözümünü tahtaya yansıtıp çözüyordum. Bu özellik olmadan çok sorun yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Nerde bu cab dosyası?Cab dosyası var ekran yansıtmak için. Onu sisteme entegre gerekiyor
Bir kaç satır Yukarıda yazıyorAdmin şifresi alabilir miyim
Ekli dosyayı görüntüle 77121
Kablosuz özelliği çalışan bir imaj bilen var mı? Geri kalan hiçbir özellik önemli değil benim için.
Bir kaç satır Yukarıda yazıyorAdmin şifresi alabilir miyim? Tam istediğim gibi çok temiz ve düzenli görünüyor.
Kablosuz özelliği çalışan bir imaj bi
Arkadaşlar özellik olarak kablosuz ekran yansıtmayı ekleyemedim bir türlü. Deneyen var mı? Özellik eklede çıkmıyor hiçbir özellik.
Hocam admin şifresi 827907.Kurulumu yaptım ama açıkçası pek beğenmedim.
Intel gpu sürücüsü yok. Çok derinlemesine arama fırsatım olmadı ama muhtemelen işlemcinin w11 desteği olmadığı gpu için de sürücü çıkmamış. Denediğim birkaç sürücü de çalışmadı. Uyumlu bir driver bulunur mu bilmiyorum. Ayrıca sürücüsü kurulmamış başka aygıtlar da var.
Symantec vb karın ağrısı antivirüslere gerek yok. Defender oldukça yeterli.
Denetim masası, ayarlar, dolunmatik kalibrasyonu vs. normal kullanıcının bunlarla işi yok. Gözünün önünden kaldırılması lazım. Görev çubuğuna sabitlenmiş ve görev çubuğu düzeni de kilitlenmiş. Gpedit e müdahale etmeden değişmiyor.
Özellikle bilişim sınıfında Kablosuz ekran olarak kullananlar var. Uygulaması önceden yüklenebilir.
Gereksiz servisler çalışıyor. Amd nin falan sadece sürücüsünü kursanız yeter. Control Center vs tahta için gereksiz. Üstelik intel işlemcili tahtaya kursanız bile bunlar çalışıyor.
Dolunmatik klavyeyi de beğenmedim. Kullanıcı hesabı denetimi geliyor. Admin şifresini giremiyorum.
Muhtemelen daha vardır ama aklıma gelenler bunlar.
Uyguladığınız bazı kısıtlayıcı tedbirler ise yerinde olmuş.
Klavye büyütme ayarlarda zaten var. YapılabilirHocam emeğinize sağlık.Yalniz klavye ekranın sol köşesinde kalıyor.Taşınmıyor.Onu nasıl hallederim?bir de win10 da kullandığım klavye büyütme yazılımı bunda çalışmıyor.Win 11 e özel bir hazır kod var mı?onu sorayım size
Hocam versiyon 3 linkini buldunuz muKlavye büyütme ayarlarda zaten var. Yapılabilir
Hocam versiyon 3 linkini buldunuz mu
Teşekkür ederim hocam. Burdan yayınlarsanız değil mi?Ara tatilden sonra yayınlarım yeni bir sürüm yayınlayacağım
Evet kesinlikleTeşekkür ederim hocam. Burdan yayınlarsanız değil mi?