Admin arkadaşlar Allah aşkına şu gereksiz ve ikili tartışmaya giren arkadaşlara işlem yapın ama lütfen konuyu kilitlemeyin. Defalarca hatırlatıyoruz yine bildiklerini okuyorlar. Yeter artık kardeşim.
Hocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
benide eklermisinizHocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
@posteki hocam size özel mesaj gönderemedim. Siz bana yazar mısınız size zahmetHocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
Hocam bana da yazar mısınız whatsap grubu için.Size mesaj gönderemiyorumHocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
Yasak hocam, hukuki sonuçları ile uğraşmak istemeyizKusura bakmayın hocalarım. Mesaj gizlilik ayarlarımda problem varmış. Isteyen Herkese mesaj yoluyla ilettim grup linkini.
@metafor hocam grup linkini buradan paylaşmamda bir sakınca yoksa yazayım.
Bana da yollayabilir misin hocamKusura bakmayın hocalarım. Mesaj gizlilik ayarlarımda problem varmış. Isteyen Herkese mesaj yoluyla ilettim grup linkini.
@metafor hocam grup linkini buradan paylaşmamda bir sakınca yoksa yazayım.
Gruba beni de ekleyebilirmisinizHocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
Hocam beni de eklemişsiniz.Hocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
Hocam whatsapp grubunun linkini ben de alabilir miyimHocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.
Hocam kimsenin mağduriyet yaşamayacağı şekilde bir çözüm emin olun ki olmayacak. TEF'li ler BÖTE alanına geçse BÖTE liler kızıyor. BÖTE liler TEF lilerin alanına geçse , TEF liler siz zayıf eğitim aldınız hak etmiyorsunuz diyorlar. Halk eğitim, Bilsem, Özel Eğitim okulları paylaşılamıyor. Kapanın elini de kalıyor. Buradan bir şey çıkmaz. Bakanlıktakiler çoktan kararı vermiş uyguluyorlar zaten. Yanlış anlamayın kesinlikle size söylemiyorum ama genel olarak afaki konuşmalar bunlar. Kör dövüşü gibi bir şey.Arkadaşlar lütfen enerjimizi tartışmalara harcamayalım. Süreci izleyip göreceğiz. Umarım bakanlık mevcut duruma göre kimsenin mağduriyet yaşamayacağı şekilde süreci ilerletir. Bana sorsanız mantıklı bir ayrım olmuş, ama bu tür değişikliklerin ancak yeni mezunlar için geçerli olması gerektiğini düşünüyorum. İleriye yönelik yani. Keşke şu enerjimizi bir kerede ortak kazanımlarımız için harcasak. Mesela bilişim rehber öğretmenliği şeklinde diğer rehber öğretmenler gibi öğrenci sayısına endeksli kadrolaşsak, şu sürekli görevlendirmelerden, norm fazlalıklarından ve bizi stres yükleyen belirsizliklerden kurtulsak...
Beni de ekler misiniz.Gruba beni de ekleyebilirmisiniz
Hocam bana da whatsapp grubunun linkini atabilir misiniz?Hocam sürekli tartışma çıkıyor whatsapp grubu kuruldu yaklaşık 400 öğretmenimiz var. Orada tartışıyorlar yapılacaklar neler diye. Konuya kilit gelmeden gruba dahil olmak isteyen tef mezunu arkadaşlar mesaj atabilirler.