background=fixedhyenali' Alıntı:hocam site güzel joomla mı kullandınız? bir de arka plan sabit site hareketli bunu nasıl yaptınız yani siteyi aşağı indirirken sadece site iniyor arka plan kıpırdamıyor :++:
sturkmen' Alıntı:Hocam Harika bir tasarım olmuş.
okullarda böyle profesyonel tasarımlar görmek çok güzel.
Bize de örnek olur İnşallah
tenten' Alıntı:başlangıçta çok karanlık gibi gelmişti ancak bazı teknikleri daha iyi uygulamak içinmiş (nede olsa teknik okul). güzel çalışma olmuş
buradaki efekt çok güzel onmaus overrrrrrr
yusufziya41' Alıntı:Ellerinize sağlık. Gerçekten çok güzel...
Parhelion' Alıntı:hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık. valla okul siteleri arası bi yarışma düzenlense kesin derece alırsınız bu tasarımla çok profesyonel duruyor :+1:
adeministrator' Alıntı:hocam harikalar yaratmışsınız. Daha önce mesaj yazmıştım ama anasayfada konuyu yine görünce dayanamadım. Gerçekten çok güzel olmuş.
Teşekkürler hocam.sesumut' Alıntı:Gerçekten üst seviye bir çalışma olmuş. Büyük bir emek var.
Zizu_' Alıntı:Hocam emeğine sağlık güzel çalışma
Teşekkürler.danpe' Alıntı:Gayet güzel olmuş hocam :+1:
Teşekkürler hocam,sugibi' Alıntı:Ben renk uyumu ve yazı tiplerinizdeki standart üzerine biraz yoğunlaşmanızı tavsiye edebilirim sadece.
Anladığım kadarıyla hala site üzerinde çalışmaktasınız, kolaylıklar diliyorum.
Yahu bu arada Akçakoca denilince yalan olan şu CİSCO kursu geldi aklıma.
Gitti bizim planlar...
monerello' Alıntı:tam anlamıyla fiyasko dermişim HARİKA BİR TASARIM ellerinize sağlık
koyuturk' Alıntı:Hocam eline sağlık güzel olmuş site scriptleri alma imkanımız varmı acaba?
omegafi' Alıntı:koyuturk' Alıntı:Hocam eline sağlık güzel olmuş site scriptleri alma imkanımız varmı acaba?
Ancak manşet haber kısmını
koyuturk' Alıntı:omegafi' Alıntı:koyuturk' Alıntı:Hocam eline sağlık güzel olmuş site scriptleri alma imkanımız varmı acaba?
Ancak manşet haber kısmını
Gönderirseniz sevinirim Hocam