Yetiştirme kursları da elimizden alındı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ercool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
pasha16' Alıntı:
O zaman kimse kendi okulunda BTR olmaz. Başka okulda BTR olur. Asli görevi de kurs açmak olmaz. Kursunu da açar. Okulun akıılı tahtaları da vur patlasın çal oynasın..
hocam ben başka okulda görevliyim yine de açtırmadılar. gerekçe devletin parasını boş yere harcatmammış.

yazıdaki "YARARLANMAK" ifadesi zaten bakışlarını baştan ortaya koyuyor. sanki sadaka veriyolar. kurs açabilir mi diye soracaklarına, ücretinden yararlanabilir mi diye soruyorlar. öğretmene, derse bakışları böyle maalesef. pes doğrusu.

denizci' Alıntı:
sendikasına başvuran oldu mu?
ben sordum hocam sendika kursunuza devam edin diyolar
eğer kapatmaya kalkarlarsa dava açarız haklısınız diyorlar
benim kurs halen devam ediyo her yerden oluru aldık ama bi sıkıntı çıkarsa dava yoluna başvuracaz

taatoo' Alıntı:
denizci' Alıntı:
sendikasına başvuran oldu mu?
ben sordum hocam sendika kursunuza devam edin diyolar
eğer kapatmaya kalkarlarsa dava açarız haklısınız diyorlar
benim kurs halen devam ediyo her yerden oluru aldık ama bi sıkıntı çıkarsa dava yoluna başvuracaz

tşkler hocam. bakalım ne olacak.

Aynı yazıyı bizim Müdür Bey de gösterdi. Ben de senin gibi düşünüyorum hocam yazıyı yorumlayan vatandaş nasıl bir mantıkla bu yoruma ulaşmış anlamadım ancak resmi yazı gelirse İlçe MEM'e sormamız gerekir. Onlar ne derse ona göre hareket edebiliriz dedi.
Şu anda kurslarım devam ediyor ama İlçe ne der bilmiyorum. Eğer mağduriyet yaşarsam ben de yasal yollara başvuracağım.

hocam mrb kurslar hakkında benim de bir sorum olacaktı. Benim durumum gelen yazıyla alakalı değil ama idarem iki döenmdir tüm derslere kurs açmasına rağmen bana açmıyor. Tüm derslerden kastım müzik, beden anlayacağınız hepsi. Bana sundukları gerekçe saçma sapan şeyler...
Benim yapabileceğim bir şey var mı ? Artık dayanılacak gibi değil

O görüş yazısındaki "geçici görevi süresince" ibaresini görev yaptığı eğitim-öğretim saatleri değilde, görevlendirildiği 6 ay boyunca şeklinde algılamayı başaran tüm sayın yetkilileri esefle kınarken, Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın "Ek ders görevi" başlıklı 6. maddesi, 1. ve 6. fıkrasından, Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın "Aylık karşılığı ders görevi" başlıklı 5. maddesi, 1. fıkrasından, Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın "Belleticilik görevi" başlıklı 13. maddesindeki; 1. ve 2. fıkralarından, 3. Dönem Toplu Sözleşme Maddelerinden, BTR yönetmeliğinden ve bilumum diğer ilgili mevzuattan bihaber olduklarını hatırlatırken, o görevlere nasıl atandıklarını acayip merak ettiğimi belirtmek istiyorum.

benim kurs hafta sonu ama yazıda bir ayrım yok
zaten mantık hiç yok yazıda ilden ile farklılık mı olucak ne olucak yine
birşey belli değil
saçmalıyorlar.
Aydın ilindeki birkaç okuduğunu anlayamayan adam yüzünden hakkımızı elimizden alacaklar
onaylarım alındı 1. dönem verdim, 2. dönemde yeni başladık 1 hafta yaptık kursu
benim kurs iptal olursa ilk işim dava açmak olucak.
Sonrada mahkeme kararını ki %99 kazanıp davayı Aydın a iadeli taahhütlü göndermek olucak.

eemree' Alıntı:
birşey belli değil
saçmalıyorlar.
Aydın ilindeki birkaç okuduğunu anlayamayan adam yüzünden hakkımızı elimizden alacaklar
Sonrada mahkeme kararını ki %99 kazanıp davayı Aydın a iadeli taahhütlü göndermek olucak.

süpersin hocam ben de beklemedeeyim kursum devam ediyor dava isterlerse buyrun dava deriz

turkuaz09' Alıntı:
eemree' Alıntı:
birşey belli değil
saçmalıyorlar.

süpersin hocam ben de beklemedeeyim kursum devam ediyor dava isterlerse buyrun dava deriz

aynen hocam.ben de kurslarıma devam ediyorum. BTR onayım gelmedi hala. bakalım. sorun çıkarırlarsa davaysa dava.

Hocalarim aslinda verilen cevap dogru egitim ogretim suresince kursu veremeyiz yazidan bu anlasilmali ama okudugunu anlamayan arkadaslar buralara getirdi durumu ha diger yondense saten mahkemeyle hak kaybida dahil geri odeme yapilir

murat_erg' Alıntı:
Hocalarim aslinda verilen cevap dogru egitim ogretim suresince kursu veremeyiz yazidan bu anlasilmali ama okudugunu anlamayan arkadaslar buralara getirdi durumu ha diger yondense saten mahkemeyle hak kaybida dahil geri odeme yapilir
Hocam haftasonu olan kurslarida kapatiyorlar

akoluacik' Alıntı:
murat_erg' Alıntı:
eğitim-öğretim sürecinden ne anlıyorsun hocam? haftasonu haftaiçi diye ayırım yapmayın artık, ders bittikten sonra da haftasonu da kurs açılmalı, kapatmayın mahkemeye verin

aynenbadi' Alıntı:
akoluacik' Alıntı:
murat_erg' Alıntı:
eğitim-öğretim sürecinden ne anlıyorsun hocam? haftasonu haftaiçi diye ayırım yapmayın artık, ders bittikten sonra da haftasonu da kurs açılmalı, kapatmayın mahkemeye verin
Benim kursum haftasonu kapatmam murat hocamin dedigi gibi hak kaybi olmasin ogrencilerimde magdur olmasin diye kursa devam edicem resmi yazi gelene kadar. Resmi yazi gelirsede iade ederiz artik. 8 saat dersim var maas karsiligini doldurcak sekilde ayarlayabilirsem btrdende istifa edicem. Sorunumuza duyarli davranan sendikayada en yakin zamanda uye olucam

Geri