catalyurek
Aktif Üye
:+1: :tr: :+1:big_way' Alıntı:Devletin gizli görüşmelerini servis edenler türkiye düşmanı adi hainlerdir. Bu kayıtları izleyip içten içe sevinenler bizden olamaz. Nokta.
:+1: :tr: :+1:big_way' Alıntı:Devletin gizli görüşmelerini servis edenler türkiye düşmanı adi hainlerdir. Bu kayıtları izleyip içten içe sevinenler bizden olamaz. Nokta.
Bende size üzülüyorum yapılan hizmetleri kör gözünüz görmediği için.ozlem22' Alıntı:tüm bunlara rağmen yine bir sürü oy alıcaklar en çok da ona üzülüyorum ben..
piluşum' Alıntı:Bende size üzülüyorum yapılan hizmetleri kör gözünüz görmediği için.ozlem22' Alıntı:tüm bunlara rağmen yine bir sürü oy alıcaklar en çok da ona üzülüyorum ben..
hocam senin ülkenin MİT i savaş toplantısı yapıyor bu dinleniyor, herkesle paylaşılabiliyor.anladın mı?piluşum' Alıntı:Bende size üzülüyorum yapılan hizmetleri kör gözünüz görmediği için.ozlem22' Alıntı:tüm bunlara rağmen yine bir sürü oy alıcaklar en çok da ona üzülüyorum ben..
okan hocam bu gezi olaylarında herkesin aklına gelen şeydi evet size hak veriyorumokanformula' Alıntı:Devletin güvenliği için bu kayıtların ortaya dökülmesi çok tehlikeli. Ancaaak illegal kayıt diye, dinleyip düşünmeyecek miyiz? Kayıtları dinleyince benim aklıma hemen pkk'nın yaptığı eylemlerin hepsinin de pkk tarafından yapılmadığı ihtimali geldi. Onca vatan evladının boş yere siyaset uğruna ölme ihtimali geldi...
Madem yapılan hizmetler köprüler hızlı trenler göz boyama hızlı trene binmeyin at arabası ile memleketinize gidin. Köprüleri kullanmayın.ozlem22' Alıntı:piluşum' Alıntı:Bende size üzülüyorum yapılan hizmetleri kör gözünüz görmediği için.ozlem22' Alıntı:tüm bunlara rağmen yine bir sürü oy alıcaklar en çok da ona üzülüyorum ben..
herşey o kadar açık ve net bir şekilde ortaya serilmişken,(sadece bu son tape değil hepsinden bahsediyorum) hala birşeyleri görmüyorsanız kör olan sizsiniz.. aptal yerine konmak, kandırılmak, yolla köprüyle gözlerinizin boyanması hoşunuza gidiyorsa bişey diyemem tabii :++:
piluşum' Alıntı:Madem yapılan hizmetler köprüler hızlı trenler göz boyama hızlı trene binmeyin at arabası ile memleketinize gidin. Köprüleri kullanmayın.ozlem22' Alıntı:piluşum' Alıntı:Bende size üzülüyorum yapılan hizmetleri kör gözünüz görmediği için.ozlem22' Alıntı:tüm bunlara rağmen yine bir sürü oy alıcaklar en çok da ona üzülüyorum ben..
herşey o kadar açık ve net bir şekilde ortaya serilmişken,(sadece bu son tape değil hepsinden bahsediyorum) hala birşeyleri görmüyorsanız kör olan sizsiniz.. aptal yerine konmak, kandırılmak, yolla köprüyle gözlerinizin boyanması hoşunuza gidiyorsa bişey diyemem tabii :++:
piluşum' Alıntı:Kim ne derse desin uzun adam bana kılıçtaroğlu ve bahçeliden daha samimi vede daha lider geliyor. İster sevin ister sevmeyin.
hocam sana helal olsun yorulmuyorsun laf anlatmaya devam ediyorsun...papakaa' Alıntı:piluşum' Alıntı:Kim ne derse desin uzun adam bana kılıçtaroğlu ve bahçeliden daha samimi vede daha lider geliyor. İster sevin ister sevmeyin.
liderlik ayrı bir şey.. bana da öyle geliyor. ancak ben bahçeli veya kılıçtaroğlunun kendi toprağını yada askerini vurduracağını sanmam :tr: :tr:
:+1:the_korsan' Alıntı:Şu an başbakanlık koltuğunda rte değil bahçeli, kılıçdaroğlu, kamalak vs vs her kim olsaydı bugün yayınlanan tapeler Türkiye düşmanlığıdır...
Durduk yere heyecan için kimse savaş düşünemez, ortada milli güvenliği tehdit eden bir durum varsa, ki zaten var... devlet, silahlı kuvvetler, istihbarat elbette boş durmayacak...
halen işid'i muhalif grup sanan insanlarımızın bu durumu anlamamaları doğaldır...
madem öyle yurt dışından erişim hala açık. içerde halkın tapenin içeriğini bilmesinden doğal bir şey yok. ulusal tehditse yurt dışından erişim engellensin.the_korsan' Alıntı:Şu an başbakanlık koltuğunda rte değil bahçeli, kılıçdaroğlu, kamalak vs vs her kim olsaydı bugün yayınlanan tapeler Türkiye düşmanlığıdır...
Durduk yere heyecan için kimse savaş düşünemez, ortada milli güvenliği tehdit eden bir durum varsa, ki zaten var... devlet, silahlı kuvvetler, istihbarat elbette boş durmayacak...
halen işid'i muhalif grup sanan insanlarımızın bu durumu anlamamaları doğaldır...
Haklısın kardeşim...hasari' Alıntı:Adamlar açık açık savaş için sebep arıyor okadar gözleri dönmüşki kendi kendilerini bombalayacaklar. Bir ara muhalifler sürekli Esed kimyasal sillah kullanıyor diyorlardı birleşmiş milletler araştırmaya gidiyor rapor çıkıyor meğer silahları muhalifler kullanıyormuş. Bizimkilerde aynı yolu seçmiş...gider ayak ülkeyi savaşa sokun hadi gözüm az daha gayret.
Sen de haklısın kardeşim...papakaa' Alıntı:madem öyle yurt dışından erişim hala açık. içerde halkın tapenin içeriğini bilmesinden doğal bir şey yok. ulusal tehditse yurt dışından erişim engellensin.the_korsan' Alıntı:Şu an başbakanlık koltuğunda rte değil bahçeli, kılıçdaroğlu, kamalak vs vs her kim olsaydı bugün yayınlanan tapeler Türkiye düşmanlığıdır...