Yuh Artık Google Bunu Nasıl Anladın

Kodla Büyü
her yazılanın yapılanın kayıt altına alınması gizliden izlenmek gibi bişey bence de hoş değil

crazyboss' Alıntı:
http://www.google.com/history
giriş yapın ve tüm kayıtlarınızı silin böylece sizin ne yaptığınızın kayıtları google da silinecektir.
Yıllardır google kullanırım, giriş yaptığımda bana verdiği cevap: "Arama geçmişiniz şu anda boş." :lol: Görende daha yeni kayıt oldum da henüz hiç bişey aramadım zanneder :P

akyildiz41' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
dervisahmet' Alıntı:
hocam google ve hizmetlerinde yapay zeka geliştirilmeye başlandı sanırım. Bende sizin gibi bikaç şeye şahit oldum.

yapay zeka??

string tarayıp "ekledin" kelimesi var mı kontrol etmek ne zamandır yapay zeka oluyor :)

:+1:
arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde yapay zeka dersi aldım olay tamamen yapay zekalık arkadaşlar bunun neresi yapay zeka demiş ancak yapay zeka en basit tanımıyla if else kalıbıdır temelidir. bu yapay zakanın alt dalı olan yapay sinir ağlarına girer ve bilgisayar öğrenmesi olarak geçer.

tomreader2010' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
dervisahmet' Alıntı:
hocam google ve hizmetlerinde yapay zeka geliştirilmeye başlandı sanırım. Bende sizin gibi bikaç şeye şahit oldum.

yapay zeka??

string tarayıp "ekledin" kelimesi var mı kontrol etmek ne zamandır yapay zeka oluyor :)

:+1:
arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde yapay zeka dersi aldım olay tamamen yapay zekalık arkadaşlar bunun neresi yapay zeka demiş ancak yapay zeka en basit tanımıyla if else kalıbıdır temelidir. bu yapay zakanın alt dalı olan yapay sinir ağlarına girer ve bilgisayar öğrenmesi olarak geçer.

hocam if then else den yapay zekamı olur tartışması başlıcak şimdi de :)

BU mesaj içeriklerini yapay zeka ile okuyor demektir, içeriğe göre reklam yayınlıyor, bu aslında google'ın eleştirildiği noktalardan birisi.

Yapay zeka tabiki var. Mantığı basit olabilir fakat yine de var. İleride daha detaylı analizler de yapabilir. Bu tür ayrıntılara dikkat ettiği için google bu kadar büyüdü zaten.

enteresan bir durum. yaptıkları şaşırtıcı olsada herşeyin inceleniyor olması, bilgi güvenliği mantığı konusunda sıkıntılı. normal mektup falan mı göndersek ne :)

Tahminim yapay zeka için milyon dolarları ar-ge ye yatırıyor bu google. kim ne yazmış neyle ilgileniyor, mesleği ne olabilir suç örgütü ile bir ilişkisi olabilirmi ?
mesajlarında gizem ve şifre varmı ?
google sürekli bağlıyım oturum açık yani.

olaki bir ürün arayayım gün boyunca ürünle ilgili üçüncü firmaların reklamları karşıma çıkıyor. youtube videosunda bile :D
Hatta hayatımda ilk defa beyaz eşlya aradım aynı gün beyazeşya ile ilgili sms geldi. maps e giriyorum. benim evin olduğu yerde yıldız var :D

alpaygunes' Alıntı:
Tahminim yapay zeka için milyon dolarları ar-ge ye yatırıyor bu google. kim ne yazmış neyle ilgileniyor, mesleği ne olabilir suç örgütü ile bir ilişkisi olabilirmi ?

olaki bir ürün arayayım gün boyunca ürünle ilgili üçüncü firmaların reklamları karşıma çıkıyor. youtube videosunda bile :D
Hatta hayatımda ilk defa beyaz eşlya aradım aynı gün beyazeşya ile ilgili sms geldi. maps e giriyorum. benim evin olduğu yerde yıldız var :D

bak bu ilginç işte :)

pehepe' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:

cookie lerde stringden oluşuyor hocam , kendinle çelişiyosun.

dervisahmet' Alıntı:
pehepe' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:

cookie lerde stringden oluşuyor hocam , kendinle çelişiyosun.

Anlayamadım ?
Otorumum açık ken aramayapıyorum. yani Alpay Güneş'in telefonunu ve epostasını zeten bilen google neyi aradığımıda biliyor . sonra bunları üçüncü firmalar satıyor yazda reklam hizmeti olarak sunuyor. Çelişki nerde ?

cookie ve string kelimelernii cümle içinde kulanmak için fırsatmı kolluyorsun :)
teknik konuşmak için zorlamayın kendinizi ?

Alpay hocam sana yazmamıştım.
cümle içinde kullanmak içinde
ben cookie gördüm , ben string gördüm yazmam yeterli olurdu.

Geri