yorumları okuyunca adamlar öğretmene 30 yıl zam vermeseler haklılar.... baksanıza sanki %100 zam gelmiş gibi yorum yapan var :-1:
karinca_52' Alıntı:yorumları okuyunca adamlar öğretmene 30 yıl zam vermeseler haklılar.... baksanıza sanki %100 zam gelmiş gibi yorum yapan var :-1:
toker42' Alıntı:AKP hükümeti öğretmenleri pek sevmez, ogrtemeni baskı altında tutmak için EBS yi kullanıyor. EBS de idarecileri elinde tutarak bu baskıyı tutma adına her şeyi yapıyor. Bir gün iş bırakma eylemi yaptığımızda hükümetten yemediğimiz laf kalmadı. Başbakan 100 Lira Öğretmen verirsek yunanistan döneriz dediğini, diğer bakanlarında Öğretmen ne iş yapıyor, bir diğeri öğretmenlere karakter kazandıracagiz laflarını ben unutmadan.
GRİNGO' Alıntı:Arabam yok.
Ev baba yardımı ile kooperatif yolu ile 20 yıl önce aldım ve borcu yok.
Kıyıda köşede altın döviz faiz senet sepet yani yatırım yok ama kart borcu çok.
Tatil, her yıl köyde kaynananın yanında ve bu sene köye de gidemedik
En son nişanlı iken sinemaya gittim. Evde TV da seyrettiklerimi sayma
Eşim çalışmıyor ve 2 çocuk sahibiyim.
Dediğiniz gibi alım gücüm çok arttı :alkis: .Varsıl olmak herhalde başka oluyor. Halden süper anlıyorsun. Herkesi kendin gibi zannetmek Ne GÜZEL.
YOK kelimesi lügatinizde YOK . Birde adımıza hükümet kötüleyen demişsiniz. Rica ederim.
Sağolun,,,,Bir bebeğin ağlama hakkının olduğu bu dünyada, Sessiz sedasız köşemizde bekleyelim.
GRİNGO' Alıntı:Herkes BT ci değil ve BT i teknik ekders ücreti alamıyor.Hayret bişey ya insan, zengin olunca herkesi kendi gibi zannediyor.
Pazara markete gitmiyor paralar bebe okutmuyoruz ALOOoooo ...Lise ve Üniversite çocuk (tıp olunca tekil kiralık ev kiralıyorsun mobilya çamaşır makinası vs) okutunca hesap şaşıyor.
Birde herkesi anadan babadan zengin ve full ücretli aynı yaş gurubunuzda zannetmeyin.İşte burada hayret ediyorsunuz başınıza gelince bereket versin i anlarsınız mantıyı :verymad: mantığı.
Mübarek aylık 2500 tl ödüyormuş.Yatırım yapıp gerisine geçiniyormuş.Apartman aidatı 50 tl mübarek limonun kilosu 10 tl ya dayanmış.Hiçmi çocuğun için etli yemek yemezsin.
DÜZ MASABAŞI MEMUR MAAŞI ALIYORUZ:ÖĞRETMENDEN HAYIRMI GELİR BU MAAŞLA.Hiçmi dershane veya özel ders yada çocuğunun servisi gibi masrafların olmaz.Ne sosyal etkinliği pastanesi sineması tiyatrosu ŞAKAMISINIZ SİZ? Yoksa sinirime sabotajmı yapıyorsunuz.
Maaşın nasıl yetmiyor yatırım yapamıyor musun ? diye alay edenlerin köküne benden fazla borç ve geçim sıkıntısı diyorum.
Ne partisi ne muhalefeti karıştırıyorsun.Ben geçinemiyorum diyorum.Şimdi gidin duble yollarınızda arabanızla gezin.
herkes kendi yaşam şekline göre yaşıyorct442002' Alıntı:Çift maaşla geçiniyorlarmış, bu nasıl bi mantık...
Tek maaşla biz ne yapalım... Gidip maaşlı birini bulup kuma diye mi alalim...
Kendimden geçtim asgari ücretle yaşama mücadelesi verenler ne yapsın...
Millet hala konusuyo...
typhoon' Alıntı:levent kırca zamanla değişti... Ama ben onu en iyi zamanlarındaki haliyle hatırlayacağım
http://www.youtube.com/watch?v=J9pj62e0cqc
ct442002' Alıntı:Çift maaşla geçiniyorlarmış, bu nasıl bi mantık...
Millet hala konusuyo...
eemree' Alıntı:herkes kendi yaşam şekline göre yaşıyorct442002' Alıntı:Çift maaşla geçiniyorlarmış, bu nasıl bi mantık...
Millet hala konusuyo...
2 maaş yetecek rahat rahat yaşanır o parayla diye bir kural mı var?
hatırlatırım bu ülkede bizden kaç kat fazla maaş alan milletvekilleri
maaş yetmiyor diye kendilerine zam yapmışlardı
tek maaşla ne yapılır orasını sen biliyosun hocamda,
ne yapılmaz biliyomusun sana kuş kadar maaşı ve zammı verenlerin her yaptığına destek çıkıp ekmeğine yağ sürülmez.
Cehcah sen muneccim yar..gimi yedincehcah' Alıntı:dehencan' Alıntı:Arkadaşlar boşuna tartışmayın. Aziz Nesin'in Zübük filmi gerçek oldu. İzlemeyenler varsa izlesin. İzleyenler bir daha izlesin. Bütün kareleri doğru.
aynen,zübük çatıyı temsil ediyor uhaha: çatı uçtu, balkona gelin.
Türkiye 5 yıla kalmayacak ortadoğunun göz bebeği olacaktır. 2016 da anayasa değişecek, tam şahlanma başlayacak.
cehcah' Alıntı:dehencan' Alıntı:Arkadaşlar boşuna tartışmayın. Aziz Nesin'in Zübük filmi gerçek oldu. İzlemeyenler varsa izlesin. İzleyenler bir daha izlesin. Bütün kareleri doğru.
aynen,zübük çatıyı temsil ediyor uhaha: çatı uçtu, balkona gelin.
Türkiye 5 yıla kalmayacak ortadoğunun göz bebeği olacaktır. 2016 da anayasa değişecek, tam şahlanma başlayacak.