Evet sonunda cevap geldi. Hemen paylaşayım dedim. Dava örneğini paylaşacam ama bir yanlışlık yapılmış onu düzeltsinler hemen yayınlayacağım.
Durum şu; Sendika kesin kazanacağımı söyledi. 657 de memurun görevlendirilmesin de gönüllülük esas alınacağı zorunlu kimsenin yapamayacağı dava örneğinde de vurgulanmış.
Ama üzücü olan davamın emsal gösterilemeyeceği hatta bu davayı kazanırsam bu dönemki formatörlüğü ilgilendiriyor bir dahaki dönemde aynı uygulamaya devam ederlerse bir daha dava açmam gerekiyor.
Bende açtığım davanın tüm Türkiye’yi ilgilendirmesini istiyorum dedim. Bunun için Danıştay kararı gerekiyormuş. Meclise grup oluşturmuş bir partinin mi ne bu konuda dava açması gerekiyormuş. Bu konudan ben anlamam dedim. Tüm Türkiye’yi ilgilendirecek bir şeyler olsunda nasıl olursa olsun dedim. Bu konuyu da araştırıyorlar. Kendi davamı bekletiyorum. Eğer cevap olumlu gelirse bu konuya ağırlık verecem. Eğer olumsuz bir yanıt gelirse kusura bakmayın.
Ama ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir şeyler yapamazsam, şahsi davamı açacam…