atakan_-_cesur
Site Gezgini
evet bunu düşünmemiştim hiç. davanın metnini mail atayım ona. sağol kardeş.
atakan_-_cesur' Alıntı:yok çalışma saatlerini sormadım.
arkadaşlar bugün cevap geldi . kişisel dava açmaktan vazgeçtim. sendika davayı açıp danıştaya taşıyacak.benden sıkıntılarımızı anlatan bir dilekçe yazmamı istediler. bu yazdığıö dilekçede üst yazıyla genel merkeze iletilecek.
bugün hazırlayacam bu dilekçeyi. herkes yanlış olan şeyleri yazsın. onları bir dilekçede toplayacam.
benim aklıma gelenler;
1- Çalışma saatlerinin düzenlenmesi
2- İsteğe bağlı görevlendirmenin yapılması
3- Ara tatil ve yaz tatilinin olması
yaren61' Alıntı:hocam gayet açıklayıcı bir dilekçe bütün sorunlarımıza değinilmiş ellerinize sağlık dava ne zaman sonuçlanır herhangi birşey söylediler mi sendikadan eğer olumsuz olursa (ki inşallah olmaz) tek tek dava açma yoluna gideriz.
Hocam senden iyi haberler bekliyoruz. İsterse dava 2 sene sürsün nasıl olsa bu işi 30 sene ypıcaz(ölmezsekatakan_-_cesur' Alıntı:yaren61' Alıntı:hocam gayet açıklayıcı bir dilekçe bütün sorunlarımıza değinilmiş ellerinize sağlık dava ne zaman sonuçlanır herhangi birşey söylediler mi sendikadan eğer olumsuz olursa (ki inşallah olmaz) tek tek dava açma yoluna gideriz.
dava ne zaman sonuçlanır bilmiyorum. helebi açılsın. bugün dilekçeyi veriyorum. inşallah bi aksilik olmaz.
yxsxr' Alıntı:xxx67 yarın birgün senin şartlarında değişir yada karşına gıcık bir müdür çıkar ozaman görürüz senide.
1) ben konyalıyım, sömestir ve yaz tatilimin kesinlikle bir gününü dahi maraşta geçirmek istemiyorum.
2)müdürün altında iş yapmak istemiyorum derslerime girip çıkayım ekstra işleri bir bilgisayarcı olarak zaten gönüllü yapıyoruz
3) 8den 5e kadar bt sınıfında internet cafeci gibi beklemek istemiyorum beklemek isteyen beklesin ona karşı değiliz
4) madem görevlendirme istemiyorsun eğitici formatölük sınavına gir sürekli formatör ol
ben hiç bir zaman formatörlük istemedim ve bu zorunlu olayıda artık kesinlikle istemeyeceğim anlamını taşıttı bana gereken neyse yapacağım yanlız şunu bilin bizim gibi birbirlerine destek olmayan keyfini, sadece kendini düşünen arkadşlar er yada geç aynı problemlerle yüzleşeceksiniz buna eminim. kendinizi internet cafeci yada bir amele gibi görmeyin siz eğitimcisiniz ve en az rehber öğretmenlerin özlük hakkı kadar bizlerinde o haklara sahip olmamız gerektiğine inanıyorum tabi sadece kendimizi düşündüğümüz için onlar kadar olamayacağımızıda biliyorum