benım ev sahibi kimsede yok saymakla bitmez adam ust katımda oturuyor gürültü patırtı her daim var adam çocuğunu ders çalıştırırken bağırmasını her akşam dinliyorum canıma tak etti 15 tatilde çıkacağımı söyledim :
1)3 ayda yanan yakıt 2400kg ithal kömürmüş onun hesabına göre günlük 8 torbadan 100gün 800 torba ediyor her torba 25kg şimdiye kadar yanan kömür 20ton ama binaya aldığı kömür 18 ton anlamadım
2)geldiğimde su saatı değişti dijtal takılınca belediye 20ton su hediye etmiş onun parasını istiyor 50tl
3) eve akşamdan akşama gelirim tek kişi kalıyorum evi kirlenmiş badana boya parası 400tl ama evin duvarları boyalı gibi değil
4) aylık kira 300tl ama 24 günlük kiraya 260 tl istiyor (ayın 15 ve bu ay 31 gün müş) eve ilk girerkende bunu yaptı
sonuçmu ihtarname çektim 2 ay önce yarın taşanacağım aylık yakıt 180$demişti şahit var hesabı kitabı yapıp havale ettim sıkıysa şikayet etsin yada etmesine gerek yok ben haftaya maliyeye gidip şikayet edeceğim binadaki diğer dairelerinde kira vergisini versin akıllanır belki
nasıl ev sahibi ama varmı daha iyisi