Çoklu Dil Eğitimi Projesi Cimere yazalım.Bu proje ile dersimiz kaldırılıyor!!

Kodla Büyü
Su anda oğlum aynı kapsamda 5. Sınıfta , evet ingilizce yoğun ders görmeleri güzel, hocaları iyi ve ilgili bu konuda sıkıntı yok ama " ahlak " diye ders konmuş, veya : "beden " konmuş keşke 2 saat yazılım yada robotik görselerdi. Kesinlikle velilere danisilmiyor, sorulmuyor. Muhtemelen il milli eğitim karar veriyor.
Yok okul müdürlükleri karar veriyor.Ama magdur olan tabiki hep bizim branş oluyor.

[td]
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ne yapmış olduğunuz 2500114681 sayılı başvurunuz 13.01.2025 tarihinde cevaplanmıştır*
Cevap Metni: Sayın öğretmenimiz,
Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi ile ilgili talebinize istinaden ilgili Birimlerle görüşme sağlanacaktır . Bilgilerinize sunulur.

* Başvurunuz MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI > BAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MUHAMMET BİLAL MACİT) > YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmış olup cevap içeriğine ilişkin hukuki sorumluluk cevap veren kuruma aittir. CİMER’in işleyişine dair tüm bilgiler için tıklayınız.
Hizmet kalitesi ve verimliliğimizi arttırmak için “CEVABI DEĞERLENDİR” butonuna tıklayarak memnuniyet anketimizi doldurabilirsiniz.
[/td]
arkadaşlar mesajıma bu şekilde cevap geldi ne
Sayın öğretmenimiz,
Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi ile ilgili talebinize istinaden ilgili Birimlerle görüşme sağlanacaktır . Bilgilerinize sunulur.

Bence daha çok ısrar etmek gerek, sonuçta hakkımız olan bir ders var ve bu elimizden gidiyor, sustukça da kaybımız daha da artıyor.
Hocam cevap bu şekilde verilmiş herkes yazsa dediğiniz gibi baskı oluşturursak eğer bizim bölüme kadro bile verilebilir akıllı sınıf pilot uygulaması var mış şuanda bize saha çok ihtiyaçları var bilişim bölümünün değerini kendimiz oluşturmalıyız

Arkadaşlar lütfen hepimiz yazalım.Proje her yıl daha da yaygınlaşıyor.Dersimize sahip cıkmalıyız.

[td]
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ne yapmış olduğunuz 2500114681 sayılı başvurunuz 13.01.2025 tarihinde cevaplanmıştır*
Cevap Metni: Sayın öğretmenimiz,

* Başvurunuz MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI > BAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MUHAMMET BİLAL MACİT) > YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmış olup cevap içeriğine ilişkin hukuki sorumluluk cevap veren kuruma aittir. CİMER’in işleyişine dair tüm bilgiler için tıklayınız.
Hizmet kalitesi ve verimliliğimizi arttırmak için “CEVABI DEĞERLENDİR” butonuna tıklayarak memnuniyet anketimizi doldurabilirsiniz.

[/td]

arkadaşlar mesajıma bu şekilde cevap geldi ne
Sayın öğretmenimiz,
Olumlu dönüşler alıyoruz arkadaşlar.Mail atıp,yazıp hatta arayıp derdimizi anlatmaya devam edelim.Başka sansımız yok.Yoksa başkalarının hard diskiyle akıllı tahtasıyla ilgilenirken kendi problemimizi cözemeyeceğiz.

Geri