Çoklu Dil Eğitimi Projesi Cimere yazalım.Bu proje ile dersimiz kaldırılıyor!!

Kodla Büyü
Arkadaşlar Malum 2.Dönem başı Zümre toplantıları yapılıyor. İl ve İlçe Zümrelerde ( Özellikle il zümre başkanı olan arkadaşlar) bu durumu zümre toplantı tutanaklarında yazarak belirtilmesini sağlayalım. İl zümre başkanları varsa aramızda üst makamlarla görüşmelerde durumu anlatmalılar belki bir farkındalık oluşur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Malum 2.Dönem başı Zümre toplantıları yapılıyor. İl ve İlçe Zümrelerde ( Özellikle il zümre başkanı olan arkadaşlar) bu durumu zümre toplantı tutanaklarında yazarak belirtilmesini sağlayalım. İl zümre başkanları varsa aramızda üst makamlarla görüşmelerde durumu anlatmalılar belki bir farkındalık oluşur diye düşünüyorum.
Biz geçen dönem eklemiştik hocam. Ama kim okuyor ki.

Sene başında okulların açılmasına bir hafta kala okulum gecenin bir yarısı çoklu yabancı dil proje okulu olduğumuzu duyurdu. 5. sınıflarda ders tamamen yok. 6, 7 ve 8. sınıflarda seçmeli ders niteliğinde( Zorunlu ders yok ) . sosyal medya kullanarak derdimi anlatmaya çalıştım, ilçe zümre toplantısında özellikle dile getirip maddeler arasında yazdırdım, bulunduğum gruplarda da yapılmasını istedim, il ilçe şube müdürleri ile görüştüm, dilekçeler yazdım ve hepsi avutmaktan başka bir şey yapmadı. Sonuç ders yükümü tamamlayamadığım için norm fazlası olmak. Herkes kendi cebine girene bakıyor. Seni, beni düşünen yok. BTE derneği adı üzerinde sadece bilinçlendirme yapmak güzel anladık ama kendimiz çalıp kendimiz oynadıktan sonra çözüm yok......

önce 9larda dersi 1 saate düşürdüler.. seçmeli proje hazırlama dersi bile 2 saatken bilişim dersi 1 saate düşürülünce BTE derneğine yazdım. Kaale alan olmadı. Bende BTE derneğinden çıktım. Bence sesimizi duyurmalıyız.
BTE derneği kanarya severler derneği bile olamaz. Kendi dünyalarında takılıyorlar. Sahadan kopuklar. Bilişim öğretmenlerinin sorunlarından bihaberler. Bir başkanı var. Galiba hocahanım 100 yıldır bu derneğin başında. Keyifleri yerinde. Üniversitedeki BÖTE öğrencilerine umut dağıtma, onları oyalamayla uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Geri