Merhaba Teknoloji ve Tasarım dersi sadece 7.ve 8.sınıflarda 2 ders saatiHocam çok kısa ama o kadar güzel ifade ettiniz ki, teknoloji tasarım dersi şuanda tüm sınıflarda var, diyecek bir şey bulamıyorum bende, sözün bittiği yer zaten burası.
Merhaba Teknoloji ve Tasarım dersi sadece 7.ve 8.sınıflarda 2 ders saatiHocam çok kısa ama o kadar güzel ifade ettiniz ki, teknoloji tasarım dersi şuanda tüm sınıflarda var, diyecek bir şey bulamıyorum bende, sözün bittiği yer zaten burası.
Çok iyi fikir...Arkadaşlar bu konuda aklıma şöyle birşey geldi .Acaba medyada ( sosyal medya, tv vb tüm ortamlar) eğitim alanında yazılar yazan köşe yazarları ve gazetecilere mesaj atsak durumdan haberdar etsek paylaşırlar mı? burda eğitimler ilgili kişileri belirlesek ve herkes onlara mesaj atsa. sosyal medyada takipçisi yüksek sayfalara mesaj atsak( öğretmenler sayfası gibi) sesimizi duyurabiliriz belki bir nebze
Hocam Size Söylenecek çok şey var da tartışma ortamı yaratıp ilerlemek istemiyorum. Tek Sorum siz Neden Öğretmen olmayı seçtini? Ne Hedefliyordunuz Bilgisayar öğretmeni olurken?Bu ders ders diye tutturan arkadaşlar siz nasıl ders istiyorsunuz ya . Biz çok mu geri kaldık acaba ben hiç ders isleyemiyorum. Bu ülkede öğrenci başına bir bilgisayar düşen PC odası mi var. Bakim onarimi yapan sınıfı sürekli hazır tutan teknik servis anlaşması mi var . Ders konusu olan yazılımlari ücretsiz aldığınız bi yer mi var. Bu dersin kitabi mi var. Yani hiç ders isledigimi hatırlamıyorum . Zaten hiç hazır olmadı sınıf . Hayatım boyunca kendi PC odamın kendi bakim onarimini yapsam da tam ders başlayacağım anda her zaman en az iki PC ogrencilerin de katkısıyla sorun yaratır . PC de sorun olmasa bile IQ sorunu olan iki öğrenci kendi biligisayarlarinda sorun olduğunu bağırarak ifade eder koltuk kavgası yapar birinin yanında oturmak istemez dersi böler sorun yaratır . Bu şekilde olmaz olamaz. Yok kardeşim bu şekilde olmasın ders . Cimere yazacagim ben destek olun bana
hocam artık +1 yazmasanız mı?
Günümüz ve gelecek zamanda ögretmenin rolü değişiyor. Bilgisayar sınıfı olur veya olmaz bizim işimiz öğrencilerinin ögrenmelerine rehberlik etmek.Anlattığınız problemler ve benzeri durumlar diğer derslerde yok mu? İnanınki daha fazlası var.Bu ders ders diye tutturan arkadaşlar siz nasıl ders istiyorsunuz ya . Biz çok mu geri kaldık acaba ben hiç ders isleyemiyorum. Bu ülkede öğrenci başına bir bilgisayar düşen PC odası mi var. Bakim onarimi yapan sınıfı sürekli hazır tutan teknik servis anlaşması mi var . Ders konusu olan yazılımlari ücretsiz aldığınız bi yer mi var. Bu dersin kitabi mi var. Yani hiç ders isledigimi hatırlamıyorum . Zaten hiç hazır olmadı sınıf . Hayatım boyunca kendi PC odamın kendi bakim onarimini yapsam da tam ders başlayacağım anda her zaman en az iki PC ogrencilerin de katkısıyla sorun yaratır . PC de sorun olmasa bile IQ sorunu olan iki öğrenci kendi biligisayarlarinda sorun olduğunu bağırarak ifade eder koltuk kavgası yapar birinin yanında oturmak istemez dersi böler sorun yaratır . Bu şekilde olmaz olamaz. Yok kardeşim bu şekilde olmasın ders . Cimere yazacagim ben destek olun bana
Tabiki koşullar düzeltilip bir standart getirilmeli. Ama bu koşul düzeltmekten kaçıp derslerin kaldırılması hiç iyi bir yol değil hocam. Derslerin kaldırılması = Bilişim öğretmenlerinin çöpe atılmasıdır.Bu ders ders diye tutturan arkadaşlar siz nasıl ders istiyorsunuz ya . Biz çok mu geri kaldık acaba ben hiç ders isleyemiyorum. Bu ülkede öğrenci başına bir bilgisayar düşen PC odası mi var. Bakim onarimi yapan sınıfı sürekli hazır tutan teknik servis anlaşması mi var . Ders konusu olan yazılımlari ücretsiz aldığınız bi yer mi var. Bu dersin kitabi mi var. Yani hiç ders isledigimi hatırlamıyorum . Zaten hiç hazır olmadı sınıf . Hayatım boyunca kendi PC odamın kendi bakim onarimini yapsam da tam ders başlayacağım anda her zaman en az iki PC ogrencilerin de katkısıyla sorun yaratır . PC de sorun olmasa bile IQ sorunu olan iki öğrenci kendi biligisayarlarinda sorun olduğunu bağırarak ifade eder koltuk kavgası yapar birinin yanında oturmak istemez dersi böler sorun yaratır . Bu şekilde olmaz olamaz. Yok kardeşim bu şekilde olmasın ders . Cimere yazacagim ben destek olun bana