Hocam teşekkür ederim.
Kişisel Bilgilerim bölümünde Askerlik durumunuz olarak ne yazıyor? Bende Yedek Subay Öğretmen yazmakta.
Hocam teşekkür ederim.
er öğretmen yazıyor ama yurtiçi aylıksız izin kısmında yedek subay öğretmen olarak işlenmiş. paylaştığım resim uzman öğretmenlik hesabından. baktınız mı orayaHocam teşekkür ederim.
Kişisel Bilgilerim bölümünde Askerlik durumunuz olarak ne yazıyor? Bende Yedek Subay Öğretmen yazmakta.
Baktım hocam, orada eklemiyor bende.er öğretmen yazıyor ama yurtiçi aylıksız izin kısmında yedek subay öğretmen olarak işlenmiş. paylaştığım resim uzman öğretmenlik hesabından. baktınız mı oraya
yedek subay er öğrenim yeri tunceli. bende temel eğitimin olduğu yer yazıyor. asker öğretmen olarak yaptığım sayfada yazmıyor. birde sınıfı piyade ve dönemi 317 yazıyorBaktım hocam, orada eklemiyor bende.
Hocam onun da ekran görüntüsünü atabilir misin? Pazartesi okulda düzelttireyim.yedek subay er öğrenim yeri tunceli. bende temel eğitimin olduğu yer yazıyor. asker öğretmen olarak yaptığım sayfada yazmıyor. birde sınıfı piyade ve dönemi 317 yazıyor
3490 gün görünüyor bugün itibariyle hocam 341 gün de ücretli var sanırım onlar da sayılıyor.Klavuz yayınlansın hocam belli olur.Mebbiste hizmet süresi kısmına bakın 10 sene olmuş mu?
ÜCRETLİ SGK KAMU OLARAK MI YAZIYOR HOCAM YOKSA VEKIL OGRETMENLIK SEKLINDE MI3490 gün görünüyor bugün itibariyle hocam 341 gün de ücretli var sanırım onlar da sayılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 77932 hocam burda sgk kamu yazıyor ben burda ucretlı öğretmenlk yaptım. Nasıl yapacağız bunu
Bas öğretmenlikte süre olarak 20 yıl için Mebbisteki hangi alana bakiliyorEkli dosyayı görüntüle 77937
uzman öğretmenliğe bak. süre 7300 gün olacakBas öğretmenlikte süre olarak 20 yıl için Mebbisteki hangi alana bakiliyorEkli dosyayı görüntüle 77937