Öğretmenlik Meslek Kanunu meclisten geçti

Kodla Büyü
Hocam teşekkür ederim.
Kişisel Bilgilerim bölümünde Askerlik durumunuz olarak ne yazıyor? Bende Yedek Subay Öğretmen yazmakta.
er öğretmen yazıyor ama yurtiçi aylıksız izin kısmında yedek subay öğretmen olarak işlenmiş. paylaştığım resim uzman öğretmenlik hesabından. baktınız mı oraya

1734795617144.webp

Bugün itibariyle 19 yıl 10 ay 0 günlük hizmet sürem var. atanmadan önce de 6 aylık ücretli öğretmenlik sürem var. O süreyi hizmet birleştirmeyle eklemek istiyorum. Yıl sonuna kadar yetiştirirsem işlem tamam mı yoksa 18/10/2024 tarihi mi baz alınacak, bu kısmı tam anlayamadım.

O normali hocam. Geçici maddeden dolayı öğretmenlikte 20 yılı dolan başöğretmen olabilecek o yüzden sormuş hocamız.
Hocam uzman ogretmenlik kisminda 7300 gun demek 20 yil anlamina geliyor. Benim mesela 6850 gun yaziyor. Uzman ogretmenlik kismi sadece uzman olunan sure degil ogretmen olarak calisilan tum sureyi gosteriyor

Askerliğimi asker öğretmen olarak yapmıştım. Ancak mebbis kayıtlarında bu şekilde görünmüyordu. İlçe MEM'e terhis belgemle (askerlik şubesinin verdiği) gidip, kaydı düzelttirdim. Siz de kontrol edip düzelttirin. Resimde işaretli yerde Hayır yazıyordu bende. Önceki görev yerimde bir şeyleri işaretlememişler.

askerlik.webp

Hocam uzman ogretmenlik kisminda 7300 gun demek 20 yil anlamina geliyor. Benim mesela 6850 gun yaziyor. Uzman ogretmenlik kismi sadece uzman olunan sure degil ogretmen olarak calisilan tum sureyi gosteriyor
Hocam başöğretmenliğe başvuracak iseniz başöğretmenliğe esas süreye bakmak gerekiyor bildiğim kadarıyla ve orada 700 küsür gün yazıyor. Sizde ne yazıyor başöğretmenliğe esas kısımda

Son düzenleme:
Hocam başöğretmenliğe başvuracak iseniz başöğretmenliğe esas süreye bakmak gerekiyor bildiğim kadarıyla ve orada 700 küsür gün yazıyor. Sizde ne yazıyor başöğretmenliğe esas kısımda
Hocam orasi uzmanlikta gecen sureyi gosteriyor benimde 700. Bize ogretmen ve uzman olarak toplam sure lazim. O yuzden uzman ogretmenlige esas sure tarafina bakmak lazim

2002de goreve basladım,6ay kısa donem askerliğim oldu,sanırım basogretmenlik için şartlar olusuyor zira ucretsiz izin vs kullanmadım,su asamada ne yapılacak herhangi bir basvuru adımı var mı?

2002de goreve basladım,6ay kısa donem askerliğim oldu,sanırım basogretmenlik için şartlar olusuyor zira ucretsiz izin vs kullanmadım,su asamada ne yapılacak herhangi bir basvuru adımı var mı?
Bu hafta kılavuzun yayınlanıp, başvuruların da açılması bekleniyor. Şu aşamada kılavuzun yayınlanmasını bekliyoruz.

Tam olarak uzmanlığın üstüne 5173 lira 1/4
Başvurularda onay alınır alınmaz eğitim videolarına erişim sağlanacaktır.

Geri