Malumun ilanı olmuş hocam. Çekirdeklerimiz hazır. Nasıl yapacaklarmış bakalım izleyelim
Kaynak var mi hocam ?
Kaynak var mi hocam ?
Tam 4 yıl önceki haberi bırakıyorum. Eski bakan Nabi Avcı eğitim sistemindeki en büyük problemin öğretmenlerde olduğunu söylemiş o zaman. Öğretmen alımlarının Kpss ile değil MEB akademi ile alınması gerektiğini söylemiş. (Yasada bu da çıkacak)Sistemin bozukluğunu ogretmene atıyorlar ve ogretmen zorla yer degistirince sorun bitecek diyorlar. Alın size özlük hakkinin geriye gitmesi. Getirisi var ise tum memurlara neden uygulanmıyor? Resmen maddi ve manevi olarak bitirmek icin düşünüyor ve uygulamaya çalışıyorlar.
Ben rotasyon demiyorum hocamAdil bir şekilde uygulanırsa rotasyon gerekli. Herkes rotasyon diyor zaten. Sorun Adalet tarafında.
Hocam sen bu ülkede neyin adaletle yapıldığını gördün. Müdür , müdür yardımcısı atamalarında görevlendirmelerde, başarı belgelerinde vb. bir sürü konu var.Keser gibi kendimize yontmayalim. Testere gibi olalım. Ben darmadağın yapılsın demiyorum. Usulünce kararınca adilane yapılsın istiyorum.
Hocam öğretmen camiası kadar birbirinin kuyusunu kazan bir camia dünyanın değil uzayın hiç bir yerinde yok. Eğitim kimin umrunda Rotasyon da Rotasyon. Olsun bakalım kim ne çıkar elde edecek.Emekliler son saniyede golü attı.Ogretmenlerde kesinlikle böyle birsey yok.Akrabamda mufettis var konuştuk.Artik velinin eli güçlendi diyor.