Personel meb ana sayfasında var hocamBen neden goremiyorum meb personel den bakmıyor muyuz
Personel meb ana sayfasında var hocamBen neden goremiyorum meb personel den bakmıyor muyuz
2019 yazıyor bePersonel meb ana sayfasında var hocam
Ya vallahi bulamıyorum. Tayin mi çıkmadı acaba, salak diyeceksiniz ama lütfen adım dım anlatın. E devlet şifresini nereye gireceğim çatlayacagım şimdipersonel.meb.gov.tr duyuruda var. e devlet şifreniz ile girin hocam
http://personel.meb.gov.tr/www/2020...re-bagli-yer-degistirme-sonuclari/icerik/11022019 yazıyor be
Ya vallahi bulamıyorum. Tayin mi çıkmadı acaba, salak diyeceksiniz ama lütfen adım dım anlatın. E devlet şifresini nereye gireceğim çatlayacagım şimdi
Öyle hocam. Ama çoğu muhtemel boştu doğru düzgün kıpırdayan yok. Bir çankaya Anıttepe boşalmış galiba. Benim yazdığım okul boş kadro idi. Ve kötüsü il emri verilmemiş. Sonra verirlerse bilmiyorum.Vay be, Ankara'nın bu okullarını özür grubu dışında rüyada bile görmek imkansız...
Konya var mı arkadaşlar?
Hangi ilçe hocam.Ayrılışlar için ilçe okul müdürlerine mesaj atmış ayın 28’inden önce ayrılışları yapmayın diye. Güler misin ağlar mısın...
ÇankayaHangi ilçe hocam.
Hocam tayininiz oldu mu? Bir de Aydın ili için tercih ekranındaki okul puanları paylaşabilir misiniz?ben aydın nazilli ve bozdoğan yazdım hocam.. puanım 263
Hocam tayininiz oldu mu? Bir de Aydın ili için tercih ekranındaki okul puanları paylaşabilir misiniz?