Hocam hayırlı olsun.. İl dışında sadece Kuyucak Anadolu Lisesi yazacaktım ama açık göstermemişlerdi.. Nasip değilmiş..bu okulları tercih etmiştim ilk iki okul muhtemel boşalacak okullardandı.
Hocam hayırlı olsun.. İl dışında sadece Kuyucak Anadolu Lisesi yazacaktım ama açık göstermemişlerdi.. Nasip değilmiş..bu okulları tercih etmiştim ilk iki okul muhtemel boşalacak okullardandı.
sağolun hocam. il dışına ne yazık ki sadece karpuzlu ve karacasu açıktı. ben de eş durumu beklemiştim o yüzden.Hocam hayırlı olsun.. İl dışında sadece Kuyucak Anadolu Lisesi yazacaktım ama açık göstermemişlerdi.. Nasip değilmiş..
Ben isteyeceğim hocamMerhaba, özür grubu il dışından Muğla isteyecek olanlar var mı?
Peki hocam ikinci aşamaya istemediğimiz bir okul açıldı basvurmadik diyelim. İl ilçe emrine verirler miBütün hepsi elektronik ortamda hocam. 1 aşamada başvuru yapıp belgelerinizi teslim edersiniz, eğer başvuru yapamaya hakkınız var ise 2. Asamaya gecersiniz. yani 1. Aşama kontrol aşamasıdır. 2. Asamada acik okullara bakarsiniz gönlünüze göre ister tercih yaparsınız ister yapmazsınız. 1. Asamaya başvuru illa 2. Aşamayı da yapacağınız anlamına gelmez. Iyi günler...